Θα γίνει SUV το επόμενο Renault Espace;

Θα γίνει SUV το επόμενο Renault Espace;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ευθέως πως το μεγάλο γαλλικό πολυχρηστικό της Renault μετασχηματίζεται.

221003123441_Renault_Espace_Unofficial_Rendering
Η επόμενη γενιά του δημοφιλούς Espace θα μπορούσε να γίνει ένα SUV με τρεις σειρές καθισμάτων αν οι πληροφορίες αληθεύουν.

Τελευταία είδαμε μια μεγαλύτερη έκδοση του Renault Austral σε δοκιμές στην Ισπανία. Το πρωτότυπο, που «φορούσε» βαρύ καμουφλάζ, είχε μεγαλύτερο αμάξωμα για να χωρέσει μια τρίτη σειρά καθισμάτων. Αυτό πιστεύουν πολλοί ότι θα είναι το επόμενο Espace, ενώ στο Kolesa studio φαντάστηκαν πώς θα μοιάζει το επόμενο Espace χωρίς το καμουφλάζ.  Αν η εικόνα σας φαίνεται οικεία, αυτό οφείλεται στο ότι οι το πρωτότυπο είναι βασικά το νέο Renault Austral αλλά με το πίσω τμήμα μεγαλύτερο.



Το τέλος του Espace ως MPV και νέα του αρχή ως μεγάλου SUV δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Renault. Οι αναφορές που υποστηρίζουν αυτή την εικασία είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια, από το Reuters, το οποίο είχε επικαλεστεί τη Γαλλική εταιρία Renault. Σύμφωνα με αυτή την αναφορά, Espace και Talisman πηγαίνουν προς κατάργηση. Το Talisman τελείωσε ήδη την παραγωγή του νωρίτερα φέτος για να δώσει τη θέση του στα SUV, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν το Espace θα ακολουθήσει.

Στην περίπτωση που το Espace θα γίνει όντως ένα μεγάλο SUV βασισμένο στο Austral, περιμένουμε την ίδια βάση με το συμπαγές crossover. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Austral έρχεται με ήπια υβριδικά και πλήρως υβριδικά βενζινοκίνητα σύνολα, με ισχύ έως και 200 ​​ίππους και δυνατότητα επιλογής μεταξύ των εξατάχυτων μηχανικών κιβωτίων ή των αυτόματων κιβωτίων X-Tronic.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης