Νέα, σκληροπυρηνική έκδοση για την Alpine A110

Νέα, σκληροπυρηνική έκδοση για την Alpine A110

H Alpine δείχνει τις προθέσεις της και τα αγωνιστικά της γονίδια, με όπλο τη νέα έκδοση της A110 R, η οποία θα χρησιμοποιείται τόσο στους δρόμους, όσο και στην πίστα. 

220928124240_Alpine-A110R-1

Η A110 R που περιμένουμε να δούμε αρκετά σύντομα από την Alpine, θα ξεχωρίζει από το νέο bodykit, που θα περιλαμβάνει ένα αλλαγμένο καπό εμπρός, διαφορετικής σχεδίασης οροφή και πλαϊνές ποδιές, διαμορφώνοντας μία σημαντικά πιο επιθετική εικόνα σε σχέση με την βασική έκδοση. 

Ταυτόχρονα, στη συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος, μία ελαφρώς διαφοροποιημένη ανάρτηση, καθώς και ένα ζεύγος μπάκετ καθισμάτων που θα μπορούν να συνδυαστούν με ζώνες ασφαλείας έξι σημείων.

Για τη συγκεκριμένη έκδοση, προβλέπονται επίσης κάποια διακριτικά εμπρός και πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για να υποστηριχθεί η διάθεση της Alpine για περιορισμένο βάρος στη νέα έκδοση, προφανώς όλα τα αλλαγμένα στοιχεία που αφορούν στο αμάξωμα του μοντέλου, θα είναι από κάποιο αντίστοιχο υλικό (π.χ. ανθρακόνημα). 

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για αλλαγή στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, αν και προφανώς με τις αλλαγές που μπορούν να φέρουν αλλαγή στο βάρος αλλά και στην αεροδυναμική του, οι 300 ίπποι του 1.800άρη κινητήρα της Renault που είναι τοποθετημένος στο κέντρο, είναι μάλλον επαρκέστατοι για εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και για να υποστηρίξουν τις σπορ διαθέσεις των οδηγών που θα θελήσουν να μπουν σε πίστα. Κι αυτό γιατί με βελτιωμένη ειδική ισχύ (κιλά ανά ίππο) η A110 R θα είναι σαφώς πιο αποτελεσματική και γρηγορότερη. Η Α110 R θα παρουσιαστεί στις 4 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία και φυσικά, αναμένεται να είναι ως φυσική παρουσία και στο περίπτερο της εταιρείας στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης