Το νέο Opel Astra με plug-in υβριδική τεχνολογία

Το νέο Opel Astra με plug-in υβριδική τεχνολογία

H Opel λανσάρει μία ακόμα ισχυρότερη υβριδική έκδοση του νέου Astra, θέλοντας και πάλι να μπει με αξιώσεις στο παιχνίδι της αγοράς αυτοκινήτου.

Opel_Astra_GSe

Η εμπορική πορεία τής Opel στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια κινείται με αισιόδοξους ρυθμούς, λόγω κυρίως της πλήρους εκσυγχρονισμένης γκάμας των μοντέλων της, όπως για παράδειγμα με τη νέα γενιά του Astra. 

Η ανοδική πορεία της σε αυτό το χρονικό διάστημα επέτρεψε στα στελέχη της να έχουν βλέψεις και για κάτι επιπλέον από τις συνηθισμένες εκδόσεις, όπως αυτές προκύπτουν από την δημιουργία των Astra Gse και Astra Sports Tourer GSe. 

Σύμφωνα την γερμανική εταιρεία, αμφότερες οι εκδόσεις του νέου Astra θα διαθέτουν σύστημα plug-in hybrid, το οποίο θα έχει μεγαλύτερη ισχύ που θα φτάνει τους 225 ίππους και αντίστοιχα ροπή 360 Nm. Θυμίζουμε ότι η PHEV έκδοση του γερμανικού μοντέλου έχει ισχύ 180 ίππους και ίδια ροπή.

Πέραν της ισχύος, θα βελτιωθούν και τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Στα Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe, το ύψος της ανάρτησης από το έδαφος θα μειωθεί κατά 10 χλστ. σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα στην ήδη υπάρχουσα έκδοση Plug-in Hybrid και θα διαθέτει πιο σφιχτά σε αίσθηση ελατήρια και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Πέραν αυτών, οι τεχνικοί της Opel θα επαναπρογραμματίσουν τη λειτουργία του ESP, ώστε να καθυστερεί σχετικά η επέμβασή του, ενώ θα ρυθμιστεί κατάλληλα και η υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης.

Τέλος, τα Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe θα διαθέτουν αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, μεγαλύτερους τροχούς 18 ιντσών, σπορ καθίσματα και πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης