To Ford Focus ST αποκτά νέα σκληροπυρηνική έκδοση

To Ford Focus ST αποκτά νέα σκληροπυρηνική έκδοση

Η ονομασία Track Pack που έχει το νέο πακέτο που διατίθεται για το ανανεωμένο Ford Focus ST φανερώνει την εστίαση της στην βελτίωση της απόδοσης στην πίστα.

FORD_FOCUS_ST_trackpack
Λίγο μετά την ανανέωσή του Focus η γρήγορη έκδοση ST αποκτά μια ακόμα πιο ατίθαση έκφραση με την διάθεση του νέου πακέτου Traxk Pack.
Το νέο αυτό πακέτο συνοδεύεται από όλα τα κατάλληλα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν το Focus ST με τον 2.3 Ecoboost των 280 ίππων να γίνει ακόμα ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό στο απαιτητικό περιβάλλον της πίστας. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πακέτο Track Pack έχει φυσικά η ανάρτηση της KW Automotive. Μιλάμε για αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη απόσβεση και ελατήρια χαμηλώματος, που είναι κατά 50% σκληρότερα από τα τυπικά που «φοράει» το μοντέλο.

Ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή αφορά και στα φρένα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι της Brembo, μεγαλύτερα από τα τυπικά του μοντέλου και έχουν τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός, θέλοντας η Ford να αυξήσει την αντοχή τους στη σκληρή χρήση αλλά και να αυξήσει τη δυναμική του συστήματος ακινητοποίησης του μοντέλου. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνονται και νέες ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 19 ίντσες, ειδικής σχεδίασης και με 10% μικρότερο βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες αντίστοιχες που διέθετε η Ford για το μοντέλο.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης