H Manhart φτιάχνει την απόλυτη BMW X4 M

H Manhart φτιάχνει την απόλυτη BMW X4 M

Για άλλη μια φορά η εταιρία βελτιώσεων Manhart αναβαθμίζει τις επιδόσεις και τον δυναμισμό μιας κορυφαίας BMW κάνοντας την Χ4 Μ Competition πιο γρήγορη και απολαυστική από ποτέ.

Manhart_BMW_X4
Η νέα BMW X4 M Competition, μετά τις περιποιήσεις της Manhart απέκτησε αμίμητο στυλ και κορυφαίες επιδόσεις. Οι επεμβάσεις ξεκινούν από τον εξακύλινδρο σε σειρά twin turbo με χωρητικότητα 3,0 λίτρων, οποίος πλέον αποδίδει 125 ίππους παραπάνω από την εργοστασιακή του μορφή. Το αποτέλεσμα συνολικά, είναι 635 ίπποι και 785 Nm ροπής και έχει επιτευχθεί με τη χρήση παράλληλου εγκεφάλου αλλά και επαναπρογραμματισμού του υπάρχοντος στο μοντέλο, μαζί με την αλλαγή του συστήματος της εξάτμισης από την πολλαπλή μέχρι πίσω και τους νέου καταλύτες.

Λεπτομέρειες για τις επιδόσεις του από τη Manhart δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά με δεδομένο το ότι η εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου κάνει για τα 100 χλμ./ώρα από στάση μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, το MHX4 600 –όπως λέγεται το πειραγμένο μοντέλο- θα είναι σημαντικά γρηγορότερο. Από εκεί και πέρα, το μοντέλο εφοδιάζεται με νέα ελατήρια χαμηλώματος της H&R που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά, ενώ η Manhart προτείνει και κιτ αναβάθμισης των φρένων με μεγαλύτερους δίσκους και διαφορετικά υλικά τριβής.
Η Manhart κάνει το δικό της μοντέλο να ξεχωρίζει με τις ζάντες πολλαπλών ακτίνων που έχουν διάμετρο 22 ιντσών της Alpina, που έχουν ελαστικά 255/35 εμπρός και 295/30 πίσω. Εξωτερικά οι αλλαγές ολοκληρώνονται με το σετ από ανθρακόνημα που περιλαμβάνει 8 στοιχεία με τα οποία αναβαθμίζεται η αεροδυναμική απόδοση του αμαξώματος. Στοιχεία για το κόστος των αναβαθμίσεων, δεν έχουν ανακοινωθεί από τη Manhart, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες και για τις αλλαγές στην καμπίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης