Ελπίδες για επιστροφή του Honda NSX

Ελπίδες για επιστροφή του Honda NSX

Η Honda δεν είναι αποφασισμένη να βάλει τελεία στο κεφάλαιο του NSX αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή του ιαπωνικού supercar με ηλεκτρική ταυτότητα.

Honda-NSX-Type-S
Η αποκάλυψη της τελευταίας αποχαιρετιστήριας έκδοσης S του Honda NSX που θα έχει περιορισμένη παραγωγή μόλις 350 μονάδων, έφερε εύλογα το ερώτημα για τη διαδοχή του μοντέλου που έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην κατηγορία των supercars. Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας έκδοσης του μοντέλου, ο αντιπρόεδρος και διευθυντής της Acura, Jon Ikeda, άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον μπορεί να δούμε κάτι αντίστοιχο από την Acura και φυσικά από τη μητρική της Honda μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Τη δήλωση αυτή επανέλαβε και σε μεταγενέστερη συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση που είχε να κάνει με τα μελλοντικά σχέδια της ιαπωνικής μάρκας. Μάλιστα, ο Ikeda υπογράμμισε πως το μελλοντικό αυτό μοντέλο προφανώς θα είναι ηλεκτρικό και «δεν θα είναι μόνο για ευθείες», κάτι που σημαίνει πως και πάλι δεν θα είναι οι απόλυτες επιδόσεις αλλά η προσφορά ενός γοητευτικού πακέτου για τους οδηγούς.
Την τελική απόφαση ωστόσο για το μέλλον του NSX, την έχει, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Honda, Toshihiro Mibe. Χωρίς να είναι τίποτα κλειδωμένο μέχρι στιγμής, οι προβλέψεις των αναλυτών τοποθετούν την παρουσίαση του επόμενου NSX μέσα στο 2026.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης