Σε νέα χέρια η Aston Martin του Sean Connery

Σε νέα χέρια η Aston Martin του Sean Connery

Ίσως το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο του κινηματογραφικού πράκτορα James Bond ήταν η Aston Martin DB5, την οποία είχε στην προσωπική του συλλογή ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός Sean Connery.

220824160333_SeanConneryAstonMartinDB5

Η συγκεκριμένη DB5 πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 2.450.000 ευρώ, κατά την διάρκεια του Monterey Car Week. Η DB5 του 1964, που πουλήθηκε προσφέρθηκε από το Connery’s Estate με σημαντικό μέρος των εσόδων να πηγαίνει στο Sean Connery Philanthropy Fund, σύμφωνα με τον οίκο Broad Arrow Auctions.

Ο αγοραστής που παραμένει ανώνυμος, θα απολαύσει μαζί με το αυτοκίνητο μια διαδρομή με τον πρωταθλητή της Formula 1, Sir Jackie Stewart που ήταν επιστήθιος φίλος με τον Connery.

Η Aston Martin DB5 αγοράστηκε από τον Connery το 2018, ήταν σε άψογη κατάσταση και αρχικά ήταν βαμμένο σε μαύρο χρώμα, αλλά βάφτηκε ξανά στο γκρι Snow Shadow Grey για να ταιριάζει πολύ με τα αυτοκίνητα που οδήγησε ο πράκτορας 007 στις ταινίες.

Σύμφωνα με αναφορές, η DB5 φυλασσόταν στο σπίτι του Connery στην Ελβετία. Ο ηθοποιός λάτρευε το αυτοκίνητο, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το απολαύσει καθώς τα ταξίδια στην Ευρώπη έγιναν δυσκολότερα με την ηλικία του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης