Οσονούπω η εντυπωσιακή Porsche 718 Boxster Spyder RS

Οσονούπω η εντυπωσιακή Porsche 718 Boxster Spyder RS

Ακολουθώντας το παράδειγμα της 718 Cayman GT4 RS, η Porsche ετοιμάζει και την αντίστοιχη έκδοση της 718 Boxster, με κύριο χαρακτηριστικό τις εξαιρετικές επιδόσεις. 

220805114200_Porsche-Boxster-718-New-spotted-on-testing-4

Η Porsche 718 Boxster Spyder RS, όπως και θα ονομάζεται θα είναι η τελευταία παραλλαγή της υπάρχουσας γκάμας του γερμανικού κεντρομήχανου roadster και η οποία θα ολοκληρώσει τον κύκλο του συγκεκριμένου μοντέλου. 

Οι αλλαγές στην εμφάνιση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, θα έχουν να κάνουν προφανώς με την ικανότητα του αυτοκινήτου να κινείται γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως το αεροδυναμικό πακέτο της Cayman GT4, θα μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιο στην ανοιχτή έκδοση του μοντέλου.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη, ο κινητήρας της 718 Boxster Spyder RS, είναι ο γνωστός 6κύλινδρος boxer με χωρητικότητα 4,0 λίτρων που για την περίσταση, περιμένουμε να έχει μια απόδοση της τάξης των 500 ίππων. Σε συνδυασμό με το 7άρι PDK κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ο ίδιος κινητήρας στην 718 Cayman GT4 RS συμβάλλει ώστε η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα να διαρκεί μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Αυτά που περιμένουμε να δούμε στην 718 Boxster Spyder RS, είναι μεγαλύτεροι τροχοί και φρένα, προφανώς κεραμικά με προηγμένη τεχνολογία και υλικά που θα επιτρέπουν τον περιορισμό της φερόμενης μάζας ανά τροχό, καθώς επίσης και μια σχεδιαστικά πιο «επιθετική» προσέγγιση σε σχέση με τις τυπικές εκδόσεις του κεντρομήχανου roadster της Porsche.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης