Το Ford Bronco θα έρθει στην Ευρώπη

Το Ford Bronco θα έρθει στην Ευρώπη

Το τετράθυρο Ford Bronco θα είναι τελικά διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

220704121217_FORD-BRONCO-2
Οι πελάτες του Bronco μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ εγκεκριμένων από τη Ford, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για απρόσκοπτη ενσωμάτωση και μέγιστη εξατομίκευση, υποστηρίζοντας ποικίλες δραστηριότητες περιπέτειας.

«Το Bronco είναι το πιο σκληροτράχηλο και ευέλικτο off-roader της Ford, και η νέα γενιά συνδυάζει το DNA του αυθεντικού μοντέλου με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες διαχείρισης των εδαφικών συνθηκών, καθώς και μία τεράστια γκάμα αξεσουάρ, για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου-συμβόλου στην κατηγορία των off-road οχημάτων» δήλωσε ο Matthias Tonn, chief engineer, Import Vehicles, της Ford Ευρώπης. «Μετά την τεράστια επιτυχία του νέου Bronco στις ΗΠΑ είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε λίγο από το πνεύμα της περιπέτειας στους πελάτες μας στην Ευρώπη».



Το Bronco περιλαμβάνει επίσης πολλές απλές αλλά έξυπνες λεπτομέρειες. Όπως είναι για παράδειγμα τα πλαστικά πρόσθετα που εφαρμόζουν στα τόξα των θόλων των τροχών και τα αποκαλούμενα trail sights – με άλλα λόγια, τα υπερυψωμένα τμήματα στην κορυφή των εμπρός φτερών που βοηθούν το οδηγό να εντοπίζει τις γωνίες του οχήματος – τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σημεία πρόσδεσης προκειμένου να υποστηρίξουν βάρος που φτάνει τα 68 kg. Το χαρακτηριστικό αυτό διευκολύνει ταυτόχρονα τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων όπως είναι για παράδειγμα ένα κανό.


Το Bronco διαθέτει μία αφαιρούμενη σκληρή οροφή, ενώ για περισσότερη άνεση στο ταξίδι στο δρόμο διαθέτει πλήρη επένδυση που αποσβένει τους ήχους που φτάνουν στο εσωτερικό. Το hard top του αυτοκινήτου χωρίζεται επίσης σε τέσσερα πάνελ με ειδικές ενσωματωμένες τσάντες αποθήκευσης για τα μπροστινά τμήματα, που εξασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία. Όλες οι πόρτες αφαιρούνται εντελώς 2 – και μεμονωμένα – χρησιμοποιώντας ένα μόνο εργαλείο μέσα σε οκτώ μόλις λεπτά, προσφέροντας έτσι την απόλυτη ελευθερία στον καθαρό αέρα και ακόμα καλύτερη ορατότητα σε εκτός δρόμου περιβάλλοντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης