Έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Cupra Formentor VZ5

Έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Cupra Formentor VZ5

Σε μόλις 999 αντίτυπα θα περιοριστεί η παραγωγή της ειδικής έκδοσης Taiga Grey Limited Edition του Cupra Formentor VZ5  

Cupra_Formentor_VZ5_Taiga_Grey
Περιορισμένη στις 999 μονάδες, θα είναι η έκδοση Taiga Grey που αποτελεί ωστόσο μέρος της συνολικής παραγωγής του Formentor VZ5 που και αυτή περιορίζεται από την Cupra στα 7.000 αυτοκίνητα.
Το χρώμα του αμαξώματος είναι αποκλειστικό για την ειδική αυτή έκδοση και συνδυάζεται με προβολείς LED, που αποτελούν πλέον το τυπικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου. Εκτός αυτής, το Formentor VZ5 Taiga Grey διαθέτει γραφικά Dinamica Black, δερμάτινη επένδυση Nappa στο σαλόνι και την λεπτομέρειες σε απόχρωση του χαλκού. Για να τονιστεί η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης έκδοσης, ο αριθμός του κάθε ενός αυτοκινήτου από τα 999, είναι χαραγμένος με λέιζερ στην επένδυση της πόρτας του οδηγού.

Σε ότι αφορά την απόδοση, το Formentor VZ5 Taiga Grey διατηρεί τα ίδια δεδομένα με εκείνα των υπόλοιπων VZ5, που θυμίζουμε πως εφοδιάζεται με τον turbo 5κύλινδρο των 2,5 λίτρων που έχουμε δει και στο Audi RS3. Η απόδοση είναι 390 ίπποι και 480 Nm ροπής, που για να τα εκμεταλλεύεται ιδανικά, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης 4Drive. Κάπως έτσι, το εντυπωσιακό Formentor κάνει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα υπόθεση 4,2 δευτερολέπτων, με την τελική του να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης