H BMW M συνεχίζει την παράδοση του manual κιβωτίου

H BMW M συνεχίζει την παράδοση του manual κιβωτίου

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, τα μοντέλα της BMW M θα διατηρήσουν την επιλογή του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

220624143111_BMW-M-Manual-Transmission-5

Με το 50% των παραγγελιών της BMW M2 να αποτελεί τις εκδόσεις με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ήταν αναμενόμενο να ανταποκρινόταν θετικά.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της BMW M, Frank van Meel, φαίνεται αποφασισμένος να διατηρήσει το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στη λίστα των επιλογών για όσο το δυνατόν περισσότερο. Πολλές εταιρείες έχουν ήδη καταργήσει τη χειροκίνητη επιλογή, όπως ο άμεσος αντίπαλος Mercedes-AMG, επικαλούμενη απλοποιήσεις της λίστας των επιλογών και χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Ωστόσο, η BMW φαίνεται έτοιμη να ανατρέψει την τάση αυτή, με τον van Meel να επιβεβαιώνει ότι η χειροκίνητη επιλογή είναι πολύ δημοφιλής και αυτό δεν «τους επιτρέπει» να την καταργήσουν. Η επόμενη έκδοση της M2 αναμένεται να φτάσει στους εκθεσιακούς χώρους στα τέλη του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι η αποκάλυψή του δεν απέχει πολύ. Θυμίζουμε πως η Coupe Σειρά 2 που ήδη διατίθεται, έχει αυτή την επιλογή στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης