O γιος του Ben Affleck τράκαρε μία Lamborghini Urus

O γιος του Ben Affleck τράκαρε μία Lamborghini Urus

Το 10χρονο γαλαζοαίματο αγόρι χτύπησε εν τέλει την αστραφτερή Lamborghini Urus, σε ένα parking εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

AffleckLambo-1

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez πήγαν μαζί με τον Samuel Garner Affleck την Κυριακή 26/6 στην «777 Exotics», μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο LA.

Κοιτούσαν διάφορα αυτοκίνητα για να νοικιάσουν κάποιο, όταν ο Ben άφησε τον Samuel Affleck να μπει στη θέση του οδηγού μίας κίτρινης Urus. Φαίνεται ότι ο Samuel ή κάποιος άλλος είχε βάλει ήδη τον κινητήρα σε λειτουργία.



Το αγόρι επέλεξε την όπισθεν και η Urus τότε ήρθε σε επαφή με μία λευκή BMW (μάλλον X6 M), η οποία ήταν παρκαρισμένη πίσω από το Ιταλικό SUV. Από το βίντεο, φαίνεται ότι ο πίσω προφυλακτήρας στην πλευρά του συνοδηγού της Lambo ήρθε σε επαφή με τον μπροστινό τροχό της BMW και πιθανόν το φτερό.

O νεαρός Affleck βγήκε έξω από το Lambo και πήγε στο πίσω μέρος για να δει την  πιθανή ζημιά. Ένας υπάλληλος της «777 Exotics» επιβεβαίωσε ότι δεν έγινε ζημιά και τα αυτοκίνητα ήταν απλώς παρκαρισμένα πολύ κοντά μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν εξηγεί γιατί ο Samuel Affleck βγήκε και κοιτούσε τα 2 οχήματα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης