Οσονούπω το ανανεωμένο VW Touareg

Οσονούπω το ανανεωμένο VW Touareg

Έχοντας δύο δεκαετίες παρουσίας στους δρόμους, το VW Touareg οδεύει για την ανανεωμένη του γενιά. 

220622125420_VW-Touareg-2023-2

Πλέον το γερμανικό SUV βρίσκεται στην 3η του γενιά και τα στελέχη της VW αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα για να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το ανανεωμένο μοντέλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το εκσυγχρονισμένο Touareg θα αποκτήσει έναν επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με νέα μάσκα και εισαγωγές αέρα που θα «συνδέονται» οπτικά με λωρίδα χρωμίου). 

Ανανέωση περιμένουμε να δούμε και στο φωτιστικό αποτύπωμα, με τα φώτα ημέρας και όχι μόνο, να αποτελούνται από λαμπτήρες LED. Από το πλάι, δεν θα εντοπίζονται αλλαγές στο μοντέλο, ενώ και πίσω, οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες και θα αφορούν μόνο κάποιες εκδόσεις (όπως η R-Line που θα έχει διπλές απολήξεις).

Όπως και τα εμπρός, έτσι και τα πίσω φωτιστικά, θα έχουν αλλαγμένο οπτικό αποτύπωμα, με όλες τους τις λειτουργίες να βασίζονται στη χρήση LED. Αντίστοιχα, στην καμπίνα, οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες, όπου θα κυριαρχεί και πάλι το Innovision Cockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών και την οθόνη αφής με διαγώνιο 15 ιντσών. Αλλαγές θα υπάρχουν τόσο σε ότι αφορά το λογισμικό, τα νέα γραφικά στον πίνακα των οργάνων, όσο και στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, με την τελευταία γενιά του ADAS.

Το Touareg σχετίζεται με τα Audi Q7 και Q8, Porsche Cayenne και Cayenne Coupe, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus, μοντέλα με τα οποία μοιράζεται την πλατφόρμα MLB Evo. Η υπάρχουσα γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον ντίζελ V6 TDI 3,0 λίτρων, τον βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων V6 TSI, τον plug-in υβριδικό V6 TSI και την plug-in υβριδική έκδοση «R» που είναι εστιασμένη στις επιδόσεις. 

Το ανανεωμένο VW Touareg αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2023 και θα αποτελεί την τελευταία γενιά μεγάλου SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης της εταιρείας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης