Επετειακό VW Touareg EDITION 20

Επετειακό VW Touareg EDITION 20

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 20 ετών από το λανσάρισμα του Touareg η VW παρουσίασε την ειδική έκδοση EDITION 20.

VW_TOUAREG_20_EDITION
H ειδική επετειακή έκδοση «EDITION 20» του VW Touareg θα εμπλουτίσει τη γκάμα του από τα μέσα του Ιουνίου 2022 και θα διαθέτει αποκλειστικό εξοπλισμό, πολύ δυναμική εξωτερική σχεδίαση και ένα κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας δερμάτινο σαλόνι.
Τα αποκλειστικά εξωτερικά γνωρίσματα της ειδικής έκδοσης Tuareg «EDITION 20» περιλαμβάνουν την εντελώς νέα βαφή με την ονομασία Meloe Blue όπως επίσης και τις γυαλισμένες ζάντες Bogota διαμέτρου 20 ιντσών, οι οποίες είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μόνο για το επετειακό μοντέλο. Τον πιο δυναμικό χαρακτήρα του αμαξώματος υπογραμμίζουν τα φιμέ πλευρικά και πίσω παράθυρα, τα πίσω φώτα LED με απόχρωση έντονου κόκκινου, και το σήμα «EDITION 20» στη μεσαία κολόνα. Παράλληλα, το περίγραμμα των θόλων των τροχών αλλά και το πίσω diffuser είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

O μοναδικός χαρακτήρας της έκδοσης Touareg «EDITION 20» συνεχίζεται και στο πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό σαλόνι. Με την είσοδο των επιβατών τους υποδέχεται ένα καλωσόρισμα με τη φωτεινή ένδειξη του λογότυπου «EDITION 20». Υψηλής ποιότητας δέρμα Sanova καλύπτει τα καθίσματα με ειδική ραφή καπιτονέ και νήματα σε μπεζ χρώμα Ceramique, συνδυασμός που υπογραμμίζει την κορυφαία κομψότητα και πολυτέλεια που αποπνέει το σαλόνι. Παράλληλα, τονίζεται και ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου με κάποιες κόκκινες πινελιές. Οι ραφές με τον συνδυασμό σε μπεζ και κόκκινο χρώμα των νημάτων εμφανίζονται σε αρκετά σημεία στο ταμπλό, στο τιμόνι και στις εσωτερικές επενδύσεις των θυρών. Η δερμάτινη επένδυση στον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου διαθέτει και αυτή το λογότυπο «EDITION 20».
To Touareg Edition 20 προσφέρει τέσσερις επιλογές εξακύλινδρων V6 κινητήρων βενζίνης (3.0 V6, 340 PS), πετρελαίου (3.0 V6, 231 και 286 PS) και plug-in (V6 TSI, 381 PS). Και οι τέσσερις επιλογές κινητήρα συνοδεύονται από τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Αυτό καθιστά δυνατή την έλξη από το Touareg «EDITION 20» φορτίου 3,5 τόνων σε τρέιλερ με φρένα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης