Η Prodrive αναβιώνει το θρυλικό Impreza 22B

Η Prodrive αναβιώνει το θρυλικό Impreza 22B

Η Prodrive δείχνει τις προθέσεις της στην δημιουργία του μοντέλου P25, το οποίο αναβιώνει ουσιαστικά το Subaru Impreza 22B, με την ισχύ να ξεπερνά τους 400 ίππους.

220525140656_Subaru-Impreza-Retro-Prodrive-1

Σχεδόν 25 χρόνια μετά το αυθεντικό Scooby, η Prodrive επαναφέρει το εμβληματικό μοντέλο της Subaru στο προσκήνιο.

Η Prodrive μας προετοιμάζει για το νέο της μοντέλο, φέρνοντας στη δημοσιότητα ένα αρχικό σκίτσο του P25 και όπως φαίνεται θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του «απόλυτου Impreza». Θυμίζουμε πως η Prodrive είχε την ευθύνη της αγωνιστικής ομάδας της Subaru από το 1990 έως το 2008, με το εμβληματικό μπλε αγωνιστικό Impreza να δίνει μάχες για τις κορυφαίες θέσεις σε κάθε αγώνα του WRC.

Η Prodrive γα το P25 λέει πως θα εμπνευστεί από το ένδοξο 22B, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη σχεδίαση του νέου project συμμετέχει ο Peter Stevens που είχε υπογράψει το Impreza WRC, μαζί με τον αρχιμηχανικό της Prodrive, David Lapworth. Μόλις 25 συνολικά P25 θα κατασκευαστούν και μέχρι τώρα ξέρουμε πως το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Ιούνιο στο Goodwood Festival of Speed. 

Σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου, αναμένεται να παίξει το περιορισμένο βάρος, το οποίο θα προκύπτει από την εκτενή χρήση ανθρακονήματος σε όλη την κατασκευή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης