Επετειακή Porsche Taycan GTS

Επετειακή Porsche Taycan GTS

Την αμιγώς ηλεκτρική Taycan επέλεξε η Porsche προκειμένου να γιορτάσει τα 90 χρόνια της πίστας του Hockenheimring.

220524112458_2023-BMW-M3-Edition-50-Jahre-BMW-M-4
Η θρυλική πίστα αγώνων αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τo γερμανικό ηλεκτρικό supercar με το λογότυπο 90. Η πανίσχυρή και αμιγώς ηλεκτρική Taycan GTS αποδίδει 600 και πλέον ίππους και 850 Nm ροπής, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του μπορεί να αγγίξει τα 500 χιλιόμετρα.

Εκτός από τις επιδόσεις, υπάρχουν και αισθητικές πινελιές, όπως το χρώμα Stone Grey (αποκλειστικά για την περίσταση) οι ακτινωτές ζάντες Mission E Design 21 Ιντσών, αλλά και άλλα καλούδια στο εσωτερικό του αμαξώματος. Εκεί κυριαρχεί το μαύρο δέρμα με τις ραφές Island Green, Οι ξύλινες επενδύσεις και φυσικά, τα λογότυπα που σηματοδοτούν την ειδική έκδοση για τα 90 χρόνια της θρυλικής πίστας.



Σε πόσα αντίτυπα ωστόσο θα παραχθεί δεν το γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, καθώς ούτε και το ποσό που ζητά το κομψό ηλεκτρικό με τον μοναδικό χαρακτήρα. Η… απλή πάντως εκτιμάται κοντά στις 140.000 ευρώ στη χώρα μας, και δύσκολα θα τη δούμε στα χρώματα Stone Grey της ειδικής έκδοσης. Με τις υγείες μας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης