Η Rolls-Royce Phantom με εκθαμβωτικό εσωτερικό

Η Rolls-Royce Phantom με εκθαμβωτικό εσωτερικό

Η Rolls-Royce προσφέρει μία πλειάδα ιδιαίτερων αξεσουάρ και επενδύσεων για το εσωτερικό της Phantom.

220415153400_RollsRoycePhantomCarbonVeil

Η επίσημη ονομασία των επενδύσεων και του συνολικού πακέτου είναι Carbon Veil και αποτελείται από 150 στρώματα από ατόφιο ανθρακόνημα.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τους όρους των αξεσουάρ της Rolls-Royce, με το όνομα «Gallery» ορίζεται ο χώρος του ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Με άλλα λόγια, αυτό το σημείο στο αυτοκίνητο που πολλοί κατασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον διαμορφωτή για να παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών όπως αληθινό ξύλο, δέρμα ή έντονα χρώματα. Στην περίπτωση της Rolls-Royce Phantom, τα περιθώρια σχεδιασμού είναι φυσικά μεγαλύτερα ή καλύτερα δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό.

Οι πελάτες του Βρετανού κατασκευαστή  που παραγγέλνουν μία Phantom μπορούν να έχουν αληθινά έργα τέχνης στο κομμάτι αυτό. Μπορείτε να υποδείξετε τον προσωπικό σας αγαπημένο καλλιτέχνη ή σχεδιαστή, με τον οποίο θα επικοινωνήσει η Rolls-Royce για να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι για το ταμπλό.

Η Rolls-Royce προσφέρει επίσης ορισμένες προ-διαμορφωμένες επιλογές για τον εξοπλισμό της Gallery, όπως το Carbon Veil (πέπλο από carbon). Βασίζεται στο ομώνυμο έργο τέχνης του Alastair Gibson, ο οποίος χρειάστηκε δύο χρόνια για να το ολοκληρώσει. Η ονομασία είναι λίγο παραπλανητική, καθώς η δομή αποτελείται από 150 στρώματα από ίνες άνθρακα, η σχεδιαστική γλώσσα των οποίων βασίζεται στο πολυτελές γιοτ 118 WallyPower του γνωστού ιταλικού ναυπηγείου. 

Για να το παρουσιάσει η Rolls-Royce διάλεξε μία έκδοση Phantom Black Pack, με το πλαίσιο των παραθύρων, τη «μάσκα» και τα τελικά της εξάτμισης έχουν μαύρο φινίρισμα αντί για το συνηθισμένο χρώμιο. Επιπλέον, το διάσημο λογότυπο «Spirit of Ecstasy» είναι κατασκευασμένο από αναθρακόνημα.

Στο εσωτερικό, οι Βρετανοί επέλεξαν μια συγκρατημένη σύνθεση από λευκό και ανθρακί δέρμα, ώστε το Carbon Veil να κάνει αντίθεση. Όσο για το πόσο κοστίζει η Rolls Royce δεν κάνει ανακοινώσεις. Αν θέλετε να ξεχωρίζετε δεν υπολογίζετε το κόστος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης