Η McLaren τιμά την βασίλισσα Ελισάβετ

Η McLaren τιμά την βασίλισσα Ελισάβετ

Προς τιμή του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ η McLaren δημιούργησε μια ειδική απόχρωση για την Artura η οποία συνοδεύεται και από ανάλογη σήμανση.

McLaren_Artura_Elisabeth
Η απόχρωση Platinum Jubilee δημιουργήθηκε από την McLaren Special Operations (MSO) και θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες της εταιρείες τα επόμενα χρόνια.
Η McLaren Automotive, περήφανη για τις ρίζες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε μια ειδική βαφή για να γιορτάσει τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ. Η νέα ασημί απόχρωση παρουσιάστηκε σε μια McLaren Artura, στην οποία τοποθετήθηκε και ένα πλατινένιο σήμα Elizabeth II στο μπροστινό καπό, στη θέση που οι υπόλοιπες Artura έχουν το σήμα της McLaren. Αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω σήμα, δημιουργήθηκε από την MSO χρησιμοποιώντας μια ειδική πρέσα και δεν είναι προς πώληση, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η McLaren συνεργάστηκε με την AkzoNobel που ειδικεύεται στα χρώματα των αυτοκινήτων για να δημιουργήσει τον πιο κατάλληλο συνδυασμό μεταλλικής απόχρωσης για τη νέα αυτή βαφή. Αναλύθηκαν πολλές διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, πριν καταλήξουν οι δύο εταιρείες από κοινού στην τελική φόρμουλα για το χρώμα. Ο Ansar Ali, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Special Operations, δήλωσε: «Ήταν τιμή για την MSO να δημιουργήσει μια νέα πλατινένια βαφή για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Αυτού Μεγαλειότητας φέτος.
Αυτή η ειδική βαφή, θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες τα επόμενα χρόνια και είναι ένας κατάλληλος φόρος τιμής για να σηματοδοτήσει αυτό το ιστορικό ορόσημο». Η McLaren επέλεξε αυτή την ημέρα για να τιμήσει την Αυτού Μεγαλειότητα, καθώς στις 12 Μαΐου 2004, που άνοιξε το McLaren Technology Center (MTC) στο Woking η Βασίλισσα ήταν εκείνη που υπέγραψε την πρώτη σελίδα του βιβλίου επισκεπτών. Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είναι ο μακροβιότερος μονάρχης της Βρετανίας, έχοντας το στέμμα για επτά δεκαετίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης