Ανανέωση για τη BMW Σειρά 8

Ανανέωση για τη BMW Σειρά 8

Οι Βαυαροί φρεσκάρουν μετά από μια τετραετία τις εκδόσεις της Σειράς 8 συμπεριλαμβανομένης της Μ8.

BMW-8-2022-1
Τα ανανεωμένα μοντέλα αποκτούν διαφοροποιήσεις στην εμφάνισή τους μαζί με νέα μάσκα. Ευτυχώς δεν πρόκειται για την τεράστια της σειρά 4 αλλά για μια επανασχεδιασμένη και φωτιζόμενη εκδοχή αυτής που ήδη υπήρχε και φέρει το όνομα Iconic Glow.

Επίσης αναβαθμίστηκαν τεχνολογικά οι LED προβολείς και άλλαξαν ελαφρώς οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Πίσω ξεχωρίζει ο πιο εμφατικός διαλύτης που είναι μέρος του πακέτου M Sport που πλέον είναι στάνταρ και για τις τρεις εκδόσεις αμαξώματος.



Εντός η οθόνη του συστήματος infotainment μεγάλωσε και από τις 10,25 ίντσες πήγε στις 12,3, ενώ το τιμόνι είναι πλέον αυτό του πακέτου Μ Sport, όπως και ο ειδικός ουρανός αλλά και τα μεταλλικά πεντάλ. 



Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τις τετρακίνητες 850i xDrive -με τον 8κύλινδρο των 4,4 λίτρων και των 530 ίππων– και 840i xDrive με τον 6κύλινδρο των 3.000 κυβικών και των 333 ίππων με κίνηση στους πίσω τροχούς.



Οι ανανεωμένες BMW Σειράς 8 θα διατίθενται από τον Μάρτιο, ενώ άξια αναφοράς είναι η ειδική έκδοση 8 Χ JEFF KOONS, που θα κατασκευαστεί μόνο 99 φορές και όπως λέει και το όνομά της την έχει επιμεληθεί ο αμερικανός καλλιτέχνης -και πρώην σύζυγος της Cicciolina- Jeff Koons. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης