Πωλείται η Mercedes-AMG C63 Estate του Schumi

Πωλείται η Mercedes-AMG C63 Estate του Schumi

Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Michael Schumacher, η Mercedes-AMG C63 Estate αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

220125125156_Mercedes-C63-AMG-Estate-ex-Michael-Schumacher-1

Μένει να δούμε αν το γεγονός πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που άνηκε κάποια στιγμή στον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμή πώλησης.

Ο Γερμανός οδηγός για μία σύντομη περίοδο (Ιανουάριος-Ιούλιος 2010) είχε για τις μετακινήσεις του αυτή εδώ την Mercedes-Benz C63 AMG Estate, η οποία τώρα είναι προς πώληση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μοντέλο διατηρεί σε αρκετά καλό επίπεδο τον μαύρο εξωτερικό της χρωματισμό, όπως και το μαύρο δερμάτινο σαλόνι. Η συγκεκριμένη C63 έχει περίπου 20.000 ευρώ επιπλέον εξοπλισμό, που πρακτικά σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι από τον κατάλογο του έξτρα εξοπλισμού του μοντέλου, που δεν διαθέτει.


Μετά τη χρήση του αυτοκινήτου από τον Schumacher, το αυτοκίνητο έχει αλλάξει άλλες τρεις φορές ιδιοκτήτη, με τον τελευταίο να υποστηρίζει πως το χρησιμοποιούσε μόνο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Αυτή τη στιγμή πωλείται με 151.894 χιλιόμετρα στο κοντέρ του και η Bonhams που έχει την ευθύνη της πώλησης, λέει ότι το αυτοκίνητο θα εφοδιαστεί με τέσσερα νέα ελαστικά και θα υποβληθεί σε έλεγχο από την ίδια την Mercedes-Benz πριν το πάρει στα χέρια του ο νέος ιδιοκτήτης.

Οι εκτιμήσεις τους για την τιμή του αυτοκινήτου έχουν ένα μεγάλο εύρος, καθώς δεν μπορεί να υπολογιστεί το αν θα παίξει ρόλο η κατοχή του από τον διάσημο πρώην πιλότο της F1. Πάντως οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα τελικό ποσό που μπορεί να κυμανθεί από 50.000 ευρώ έως και 100.000 ευρώ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης