Χρονιά ρεκόρ το 2021 για τη Lamborghini

Χρονιά ρεκόρ το 2021 για τη Lamborghini

Για μια ακόμα συνεχόμενη χρονιά η Lamborghini σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων καθώς το 2021 ολοκλήρωσε τη χρονιά με 8.405 παραδώσεις νέων αυτοκινήτων.

Lamborghini_Reckord__1_
Από τη στιγμή της έλευσης της Urus η Lamborghini βλέπει τις πωλήσεις της να σημειώνουν μια συνεχώς ανοδική πορεία με αποτέλεσμα κάθε νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.
Έτσι το 2021 ολοκληρώθηκε με το απόλυτο ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της ιταλικής φίρμας φθάνοντας τα 8.405 αυτοκίνητα, αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστιαία αύξηση 13 μονάδων σε σχέση με το 2020.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν για άλλη μια φορά η καλύτερη αγορά της μάρκας με 2.472 μονάδες. Ακολούθησε η Κίνα με 935 αυτοκίνητα και η Γερμανία με 706, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Βρετανία με 564 παραδόσεις.

Η Urus ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής για τη γκάμα της Lamborghini, με 5.021 μονάδες. Στη δεύτερη θέση είναι η Huracan που σημείωσε 2.586 πωλήσεις, ενώ μεγάλες δόξες γνώρισε και η Aventador που βρίσκεται στην αποδρομή της ως μοντέλο, έκλεισε τη χρονιά με 798 πωλήσεις. Παράλληλα, μαζί με τη χαρά της για την πορεία των πωλήσεων του έτους που μόλις τελείωσε, η Lamborghini αποκάλυψε τα σχέδιά της να παρουσιάσει τέσσερα νέα προϊόντα μέσα στους επόμενους 12 μήνες, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα είναι το κάθε ένα από αυτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης