Στο Τόκιο η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Honda Civic Type R

Στο Τόκιο η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Honda Civic Type R

Η νέα γενιά του σκληροπυρηνικού Honda Civic Type R θα φιλοξενηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο χωρίς όμως να είναι γνωστό αν αυτή η εμφάνιση θα είναι και η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Honda_Civic_Type_R__1_
Μια πρώτη γεύση του νέου Civic Type R θα δώσει η Honda στο κοινό κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Τόκιο στις 14-16 Ιανουαρίου 2022.
Το νέο hot hatch θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Honda όμως πιθανότατα το πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις λεπτομέρειές του θα παραμείνει καθώς το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι ντυμένο με καμουφλάζ, το οποίο θα κρύβει περίτεχνα τα επίμαχα σημεία του αμαξώματός του.
Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει και ένα βίντεο που αναμένεται να δημοσιευτεί, το οποίο θα δείχνει τις διαδικασίες εξέλιξης του ιαπωνικού hot hatch.
Η Honda αναφέρει ότι η ολική αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει εντός του 2022, την ίδια ώρα που το χαρακτηρίζει ως το κορυφαίο Honda Civic Type R στα χρονικά.

Κλείσιμο
Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στους απανταχού fans του μοντέλου, οι οποίοι αναμένουν ακόμα περισσότερη ισχύ από τον 2.0 VTEC TURBO, που στο υπάρχον Type R φθάνει τους 320 ίππους. Το χειροκίνητο κιβώτιο πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όπως και το γεγονός πως η κίνηση θα φτάνει στους μπροστινούς τροχούς.
Ο οδηγικός χαρακτήρας του Type R προλογίζεται από τις σημαντικές βελτιώσεις που έχει το πλαίσιο του νέου Honda Civic (η στρεπτική και καμπτική ακαμψία έχουν βελτιωθεί κατά 8% και 13% αντίστοιχα), κάτι που θα δράσει θετικά για τη λειτουργία της ανάρτησης και το σύνολο των δυναμικών χαρακτηριστικών.
Πρόσθετες πληροφορίες –έστω λίγες – για το Type R αναμένεται να προκύψουν μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Αν και μετά τη ραγδαία εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον η διεξαγωγή του event βρίσκεται στον αέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης