Σημαντική συνεργασία της BMW για την κατασκευή ημιαγωγών

Σημαντική συνεργασία της BMW για την κατασκευή ημιαγωγών

Το BMW Group προχώρησε στην οριστικοποίηση μιας σημαντικής τριμερούς συμφωνίας με αντικείμενο την κατασκευή ημιαγωγών.

bmw_semicontuctors__2_
Θέλοντας να διασφαλίσει την προμήθεια ημιαγωγών μακροπρόθεσμα, το BMW Group προχώρησε στη σύναψη άμεσης συμφωνίας με τον προμηθευτή microchip υψηλής τεχνολογίας Inova Semiconductors καθώς και με την Globalfoundries, έναν κατασκευαστή ημιαγωγών με πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Η τριμερής συμφωνία θα διασφαλιστεί την παραγωγή και διάθεση πολλών εκατομμυρίων ημιαγωγών το χρόνο, εξασφαλίζοντας και την ομαλότητα των χρονοδιαγραμμάτων στις γραμμές παραγωγής του γερμανικού ομίλου.
Σε δηλώσεις του ο Dr. Andreas Wendt, μέλος Δ.Σ. της BMW AG και υπεύθυνος τμήματος Αγορών και Δικτύου Προμηθευτών τόνισε: «Ενισχύουμε τη συνεργασία μας με προμηθευτές σε βασικά σημεία στο δίκτυο προμηθευτών και συγχρονίζουμε τον προγραμματισμό της δυναμικότητάς μας απευθείας με κατασκευαστές και δημιουργούς ημιαγωγών. Αυτό βελτιώνει την αξιοπιστία και τη διαφάνεια προγραμματισμού ως προς τις απαιτούμενες ποσότητες για όλους τους εμπλεκόμενους και διασφαλίζει τις ανάγκες μας μακροπρόθεσμα»,

Οι ημιαγωγοί είναι πλέον ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της παραγωγής σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα καθώς ανάλογα και με την έκδοση εξοπλισμού, κάθε αυτοκίνητο περιέχει αρκετές χιλιάδες ημιαγωγούς που είναι απαραίτητοι για όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα και εξαρτήματα. Αυτοί εξυπηρετούν διάφορες λειτουργίες, εκτελώντας υπολογισμούς και ελέγχους σε υπολογιστές, αποθηκεύοντας δεδομένα ή ακόμα και να διαχειρίζονται πολλαπλά καθήκοντα ταυτόχρονα. Το μερίδιο των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στα οχήματα προβλέπεται να αυξηθεί περαιτέρω στο μέλλον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης