Οι νέες αποχρώσεις της Porsche

Οι νέες αποχρώσεις της Porsche

Το πρόγραμμα Paint to Sample της Porsche επεκτείνεται περαιτέρω με αποτέλεσμα οι χρωματικές επιλογές να πολλαπλασιάζονται. 

Porsche-more-Paint-1
Σχεδόν 160 θα είναι τα νέα χρώματα που θα έχει στη διάθεσή του να επιλέξει μέσω του προγράμματος Paint to Sample ο εκάστοτε πελάτης της Porsche.

Περισσότερα από 100 χρώματα προσφέρονται για τις 911 και 718 (Boxster- Cayman), ενώ για τα Panamera, Macan και Cayenne υπάρχουν περισσότερες από 50 επιλογές στο πρόγραμμα Paint to Sample.



Στην Taycan υπάρχουν 65 χρωματικές επιλογές. Αυτά είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που έχουν γίνει στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen, βάσει των οποίων η παραγωγική δυνατότητα αυτοκινήτων με ιδιαίτερο χρώμα από την παλέτα του προγράμματος Paint to Sample είναι 20 ανά ημέρα (μέχρι πρότινος ήταν 5).

Η τιμή βέβαια είναι σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με κάποιο τυπικό μεταλλικό χρώμα. Το εύρος της κυμαίνεται από τα 9.700 και φτάνει έως τα 11.300 ευρώ ανάλογα και το μοντέλο για το οποίο γίνεται και η επιλογή. Συνολικά, περισσότερες από 160 είναι πλέον οι επιλογές χρώματος για τα μοντέλα της Porsche.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης