Πως θα έδειχνε το νέο Mitsubishi Lancer Evolution;

Πως θα έδειχνε το νέο Mitsubishi Lancer Evolution;

Δυστυχώς το Mitsubishi Lancer Evolution Rendering αποτελεί ένα ψηφιακό σχέδιο.

MitsubishiLancerEvoRendering1

Επιθυμούσαμε διακαώς την αναβίωση  των σπορ μοντέλων Mitsubishi Εvo, μέσω της Ralliart η αγωνία μας όμως κράτησε μόνο λίγους μήνες, καθώς μόλις πρόσφατα, η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το όνομα ως πακέτο αξεσουάρ για δύο από τα μοντέλα της στην Ταϊλάνδη.

Ελπίζαμε πραγματικά για κάτι πιο συναισθηματικό, αλλά αν κρίνουμε από αυτήν την χρήση του ονόματος, η εταιρεία, θα επιμείνει στην κατασκευή βαρετών αν και κερδοφόρων crossover, SUV και ανοιχτών ημιφορτηγών. Ναι, αυτό σημαίνει ότι δεν έρχονται μοντέλα Evolution.

Η Mitsubishi σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ωστόσο, δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για ένα νέο Lancer Evolution. Η πόρτα δεν έχει κλείσει τελείως, αν και «η εταιρεία δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατή» για να αρχίσει να ξοδεύει χρήματα σε ένα sedan επιδόσεων.

Τα όνειρα δεν απαγορεύονται βέβαια, στο  Kolesa.ru ετοίμασαν την απεικόνιση ενός σύγχρονου Mitsubishi Lancer Evolution. Σίγουρα, δεν υπάρχουν θετικά σημάδια ότι το σεντάν επιδόσεων θα μπορούσε να αναβιώσει, αλλά ο σχεδιαστής Nikita Chuiko αποφάσισε να μας δώσει κάτι για να χαρούμε. Ας ελπίσουμε πως όλο αυτό θα γίνει πραγματικότητα στο μέλλον...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης