Η Nissan μας προετοιμάζει για ηλεκτρικό pick-up

Η Nissan μας προετοιμάζει για ηλεκτρικό pick-up

Η παράδοση της Nissan στα pick-up φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης καθώς η εταιρία παρουσίασε ένα πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με περιπετειώδη χαρακτήρα που δείχνει να έχει στο στόχαστρο την Tesla.

Nissan_SurfOut_pickup
Η ανοιχτή καμπίνα, η ριζοσπαστική σχεδίαση και μπόλικες καινοτόμες τεχνολογίες είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Surf-out, του πρωτότυπου pick-up που παρουσίασε η Nissan δείχνοντας πως έχει βλέψεις να παραμείνει στην κατηγορία και στην νέα ηλεκτρική εποχή.
Το τέλος της καριέρας του Navara προφανώς δεν είναι το τέλος μιας εποχής, αλλά η αρχή ενός νέου κεφαλαίου με ένα ηλεκτρικό pick-up που προλογίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου στρατηγικού πλάνου της Nissan.

Το Surf-Out, ξεχωρίζει φυσικά για το ιδιαίτερα φουτουριστικό ύφος. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει μια LED επιφάνεια που εκτείνεται σε όλο το ρύγχος, και στην οποία αναγράφεται και το λογότυπο της Nissan. Το παρμπρίζ και τα πλευρικά τζάμια επωφελούνται από τις λεπτές μπροστινές κολόνες, προσφέροντας στους δύο επιβάτες εξαιρετική περιμετρική ορατότητα.
Πλήρως ψηφιοποιημένο είναι το πίσω μέρος που αναπαράγει διάφορα μηνύματα, φροντίζοντας για την επικοινωνία του οδηγού με τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου. Το προηγμένο κάλυμμα της καρότσας, τύπου hard-cover έχει έντονη κλίση και θυμίζει το Tesla Cybertruck.

Τα βλέμματα μαγνητίζει και ο μίνιμαλ διάκοσμος της καμπίνας, με ένα εντυπωσιακό τιμόνι, μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη και δύο καθίσματα με μια ενιαία πλάτη. Τα προσόντα δεν περιορίζονται στους τομείς της εμφάνισης και της ψηφιοποίησης, μιας και εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE με δύο ηλεκτροκινητήρες που θα συστηθεί στο νέο Nissan Ariya.
Κλείσιμο
Αδιαμφισβήτητα, το πρωτότυπο αγροτικό της Nissan συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα έβρισκε πολλούς φίλους εφόσον περνούσε τη γραμμή συναρμολόγησης. Θα καλείτο, ωστόσο, να διασταυρώσει τα ξίφη του με μερικά επίσης πολυτάλαντα μοντέλα όπως το Ford F-150 Lightning, αλλά και το πολυαναμενόμενο pick-up της Tesla, το Cybertruck.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης