Έρχεται το νέο KIA Niro

Έρχεται το νέο KIA Niro

Με νέο σχεδιαστικό μοτίβο, πλούσια τεχνολογία και το γνωστό πρακτικό χαρακτήρα με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του το νέο KIA Niro θα ξεκινήσει σύντομα την εμπορική του καριέρα.

KIA_NIRO
Με σαφείς επιρροές από το πρωτότυπο Habaniro που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια το νέο KIA Niro έχει υιοθετήσει το σύγχρονο σχεδιαστικό μοτίβο της μάρκας με την ονομασία «Opposites United».
Από μπροστά διακρίνεται η μάσκα με τα φώτα LED σε πολυγωνικό σχήμα U, ενώ το τελείωμα του καπό υπογραμμίζεται από μία LED λεπτή μπάρα. Τα λογότυπα KIA φιλοξενούνται στα άκρα του αμαξώματος , ενώ η ελαφριά κλίση στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με το ψηλό κρύσταλλο και τα φώτα που αγκαλιάζουν τα πίσω φτερά διαμορφώνουν μια δυναμική εικόνα.
Στο εσωτερικό βλέπουμε μια απέριττη και συνάμα μοντέρνα διάταξη με έντονο ψηφιακό στοιχείο χάρη στις δύο οθόνες (μια ως πίνακας οργάνων + μία ως touch-screen) που σχηματίζουν ένα ενιαίο πάνελ. Χαμηλότερα υπάρχει μια μικρή περιοχή με τα βασικά χειριστήρια, ενώ οι στενόμακροι και ντελικάτοι αεραγωγοί δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στο ταμπλό.

Η KIA κάνει ιδιαίτερο λόγο για την χρήση ανακυκλώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών έχοντας ως προτεραιότητα την βιωσιμότητα. Πρόκειται για μια πρακτική που έχει υιοθετηθεί και στο αμιγώς ηλεκτρικό ΕV6 όπου τα καθίσματα είναι από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, υψηλής ποιότητας vegan δέρμα ή επένδυση suede.
Κλείσιμο
Η KIA δεν έχει κάνει ακόμα γνωστές τις τεχνικές προδιαγραφές όμως πιθανότατα το νέο μοντέλο θα διαθέτει ήπια υβριδικές, plug-in υβριδικές αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση η οποία μάλιστα κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι στις πωλήσεις του σημερινού μοντέλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης