Νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Honda

Νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Honda

Η Honda προετοιμάζει τη διεύρυνση της ηλεκτρικής γκάμας με τη σειρά μοντέλων e:N στην οποία περιλαμβάνονται ένα SUV, ένα GT και ένα δυναμικό coupe

Honda_eN_Concept__1_
Το πλάνο για τη δημιουργία νέων ηλεκτρικών μοντέλων εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας της Honda με την GAC και προβλέπει την δημιουργία πέντε μοντέλων της σειράς e:N μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται ένα SUV, ένα GT και ένα καθαρόαιμο coupe.
Οι λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες ωστόσο από τις πρώτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι σαφές πως το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο των e:N θα είναι η αιχμηρή σχεδίαση και τα φωτιστικά σώματα με την ιδιαίτερη αισθητική υπογραφή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διευκρινήσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές πέραν την παρουσίας αμιγώς ηλεκτρικών μονάδων κίνησης όμως θεωρείται δεδομένο πως τα δύο πρώτα μοντέλα της σειράς e:N, το e:NS1 και το e:NP1, θα έχουν αυτονομία μεγαλύτερη από 500 χιλιόμετρα στον κινεζικό κύκλο δοκιμών. Επίσης, ο χρόνος για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, θα είναι μικρότερος των 8,0 δευτερολέπτων.
Η Honda είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως εξελίσσει μια νέα αρχιτεκτονική e:N αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη σειρά οχημάτων και οι μπαταρίες θα παρέχονται από την CATL. Υπόσχεται ότι θα είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση, ενώ θα ενσωματώνουν επίσης την τελευταία τεχνολογία Honda SENSING, καθώς και τα Honda CONNECT και Digital Cockpit.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης