Η νέα Mercedes-AMG S 63 με υβριδική τεχνολογία

Η νέα Mercedes-AMG S 63 με υβριδική τεχνολογία

Η γκάμα της νέας γενιάς Mercedes-Benz S-Class, αναμένεται να εμπλουτιστεί με την κορυφαία έκδοση που θα φέρει την υπογραφεί της AMG.

211027114010_MERCEDES-AMG-S

Το κορυφαίο πολυτελές σεντάν με τις «ευλογίες» των μηχανικών από το Affalterbach, γίνεται υβριδικό, ενώ η συνδυαστική απόδοσή του αναμένεται να ξεπερνά τους 800 ίππους. 

Η διαφοροποίηση της κορυφαίας έκδοσης της γερμανικής ναυαρχίδας, κάνει τη διαφορά από τις «κοινές» S-Class της Mercedes-Benz χάρη στην ξεχωριστή σχεδίαση της εμπρόσθιας μάσκας, στα ειδικά σχέδια προφυλακτήρων και στις παραλληλόγραμμες απολήξεις των εξατμίσεων. Στην παρούσα φάση, το μοντέλο από ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στην επίσημη αποκάλυψη, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα πριν την αλλαγή του χρόνου.


Όπως και με το αυτοκίνητο της προηγούμενης γενιάς, η S63 αναμένεται να διατηρήσει το τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό της και τις συνολικές αναλογίες του πολυτελούς αυτοκινήτου, ενώ θα εμφανίζει σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο και την ανάρτηση μαζί με τον ισχυρότερο κινητήρα, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά υβριδικός στη συγκεκριμένη έκδοση. Οι παραλλαγές της AMG θα είναι δύο, αμφότερες με plug-in υβριδική τεχνολογία και ένα V8 υπερτροφοδοτούμενο θερμικό σύνολο χωρητικότητας 4,0 λίτρων, με την πλέον ισχυρή να επιδεικνύει απόδοση λίγο πάνω από τους 830 ίππους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης