Πρωτότυπες εκδόσεις του Ford Bronco στην Έκθεση SEMA

Πρωτότυπες εκδόσεις του Ford Bronco στην Έκθεση SEMA

To νέο τετρακίνητο μοντέλο της Ford αναμένεται να κάνει την παρουσία του και στην έκθεση βελτιώσεων SEMA στο Λας Βέγκας.

211026135138_2021BroncobyBDSSuspensions

Συνολικά η αμερικάνικη φίρμα θα παρουσιάσει στην εν λόγω εκδήλωση έξι πρωτότυπες εκδόσεις του Bronco και Bronco Sport, όπου σε όλες θα κυριαρχούν οι μετατροπές, με νέα αξεσουάρ και βελτιώσεις σε κινητήρα και λοιπά μηχανικά μέρη.

Πιο αναλυτικά, βλέποντας και τις πρώτες εικόνες από τα μοντέλα που θα εκτεθούν, αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ένα από αυτά διαθέτει ένα πλήθος νέων εξαρτημάτων εξατομίκευσης και απόδοσης που η Ford ελπίζει να προσφέρει στους πελάτες της από το 2022 και μετά.

Τα συστατικά τους είναι είτε γνήσια ανταλλακτικά Ford, είτε αξεσουάρ Ford, που δημιουργήθηκαν από άλλες εταιρίες με άδεια χρήσης ή ανταλλακτικά Ford Performance.
Κλείσιμο

Τα συγκεκριμένα concept δημιούργησαν εταιρείες όπως οι RTR Vehicles, BDS Suspensions, Tucci Hot Rods (και ναι, με ερπύστριες αντί για ελαστικά), LGE-CTS Motorsports (που είχαν κάνει τα τετράθυρα Bronco και Bronco Sport) και CGS Performance Products.

«Από την παρουσίαση πέρυσι, έχουμε επεκτείνει τη σειρά σε περισσότερα από 350 ανταλλακτικά και αξεσουάρ Bronco και Bronco Sport και αυξάνονται», λέει ο διευθυντής εξατομίκευσης οχημάτων και αξεσουάρ της Ford, Eric Cin.

Προς το παρόν τα οχήματα είναι μόνο renders (εικονικά ή στατικά πρωτότυπα) και θα γίνουν λειτουργικές κατασκευές για την έκθεση όπου θα παρουσιαστούν και επισήμως.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης