Bugatti Chiron: Απέμειναν λίγα κομμάτια ακόμη

Bugatti Chiron: Απέμειναν λίγα κομμάτια ακόμη

Από τις 500 συνολικά μονάδες έχουν απομείνει διαθέσιμες λιγότερες από 40 Chiron.

Bugatti-Chiron-Less-Than-40-Remaining-2
Οι προύχοντες απανταχού του πλανήτη απαιτείται να βιαστούν. Οι τελευταίες 40 Chiron και Chiron Sport, μπαίνουν στη διαδικασία κατασκευής με τη Bugatti να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενη για την εμπορική επιτυχία του μοντέλου.

Η επιτυχία της Chiron ήταν «άνευ προηγουμένου», με τις πρώτες 300 παραγγελίες να δίνονται μέσα στους πρώτους 18 μήνες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής της για την παραγωγή του μοντέλου. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η ζήτηση παρέμεινε υψηλή τα επόμενα χρόνια και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη αγορά της Chiron. Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Λειτουργιών της Bugatti, Hendrik Malinowski, δήλωσε:

«Με τις Chiron Pur Sport και Super Sport, προσφέρουμε στους πελάτες το απόσταγμα των ετών συνεχούς ανάπτυξης της πλατφόρμας Chiron. Αυτό το φάσμα των επιδόσεων, είτε πρόκειται για την οδήγηση σε πίστα, είτε για ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο με απόλυτη πολυτέλεια, οδηγεί τη Chiron σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τώρα με τόσες λίγες Chiron να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κατασκευή, η καθαρότητα της συνταγής με τον κινητήρα W16 εκτιμάται με ιδιαίτερο στυλ».



Η Chiron Super Sport είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα όλων των εποχών, καθώς διαθέτει έναν κινητήρα 8,0 λίτρων W16 που αποδίδει 1.600 ίππους. Αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση έως τα 200 χλμ. σε 5,5 δευτερόλεπτα, ενώ πάλι από στάση, έως τα 300 χλμ./ώρα, αρκούν μόλις 12,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι 440 χλμ./ώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης