Ξενοδοχεία με την υπογραφή της Porsche

Ξενοδοχεία με την υπογραφή της Porsche

Ο Γερμανός κατασκευαστής ξεκινά την εμπλοκή του και στον τουριστικό τομέα, με την δημιουργία ξενοδοχείων σε διάφορες μεγαλουπόλεις ανά την υφήλιο. 

211018123357_Porsche-Design-Hotels-1

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «υπογραφή» της Porsche Design μπαίνει σε κάτι διαφορετικό από το αυτοκίνητο, όπως τα αθλητικά παπούτσια και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Το πιο πρόσφατο «άνοιγμα», είναι ίσως και το μεγαλύτερο -μέχρι το επόμενο- της γερμανικής μάρκας που δεν έχει να κάνει με τον κόσμο των τετράτροχων μοντέλων. Η Deutsche Hospitality και το Porsche Design Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το εμπορικό σήμα Steigenberger Porsche Design Hotels. Η νέα μάρκα ξενοδοχείων σχεδιάζει να κατασκευάσει καταλύματα υψηλών προδιαγραφών σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, εισάγοντας μια νέα αντίληψη στην πολυτέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδιαστικά δεν θα ακολουθούν το μοτίβο του «Πύργου της Porsche» που ανεγέρθηκε στο Miami των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, η συνεργασία μεταξύ Steigenberger και Porsche Design είναι πιο εντατική και στοχεύει στο να «φέρει κοντά την υψηλή αισθητική του σχεδιασμού, την τεχνολογία και τον τρόπο ζωής στο υψηλότερο επίπεδο». Η Steigenberger με μια ιστορία που ξεπερνά τα 90 χρόνια, θα χρησιμοποιήσει την ιδιαίτερη επωνυμία, η οποία προέρχεται από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Porsche Design.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης