Xiaomi: Θα παρουσιάσει το πρώτο μοντέλο της

Xiaomi: Θα παρουσιάσει το πρώτο μοντέλο της

H Xiaomi EV Company Limited έχει εστιάσει όλες τις δυνάμεις της στην εξέλιξη του πρώτου μοντέλου στην ιστορία της.

Xiaomi-2

Ο ιδρυτής του τεχνολογικού κολοσσού, Lei Jun, ανήγγειλε ότι θα λανσαριστεί στην αγορά εντός του πρώτου τριμήνου του 2024. Οι πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα από τον επικεφαλής μάρκετινγκ της Xiaomi, Zang Ziyuan, μέσω ανάρτησής του στο Weibo.


Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, λοιπόν, υπό το έμβλημα της Xiaomi EV βρίσκεται προ των πυλών, με την εταιρεία να ανακοινώνει «άλμα» στη τιμή της μετοχής της κατά 5,4%.

Ο επικεφαλής της μάρκας, Zang Ziyuan, έχει αναφέρει πως το εύρος των τιμών των τετράτροχων προϊόντων της θα ορίζεται στα 12.500-37.000 ευρώ, μ’ αποτέλεσμα να είναι αρκετά προσιτά.




Κρίνοντας, λοιπόν, από την τιμολογιακή πολιτική, η Xiaomi δεν βάζει στο στόχαστρο την πανίσχυρη στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης Tesla, αλλά εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως είναι οι Nio,Xpeng Motors, BYD και η νεοσύστατη Zeekr.


Η εταιρεία θα επενδύσει σε βάθος δεκαετίας 10 δισεκατομμύρια δολάρια, με στόχο «να προσφέρει έξυπνα ηλεκτρικά οχήματα που θα καθιστούν τις υπηρεσίες της προσιτές σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης