Αυτό το Honda CRX έχει κάνει 40 φορές το γύρο της γης με τον ίδιο κινητήρα

Αυτό το Honda CRX έχει κάνει 40 φορές το γύρο της γης με τον ίδιο κινητήρα

Η φημισμένη αξιοπιστία της Honda και η ευλαβική συντήρηση είναι τα μυστικά πίσω από τον πραγματικό άθλο ενός CRX στις ΗΠΑ το οποίο έχει διανύσει περισσότερα από 1.6 εκατομμύρια χιλιόμετρα με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο κιβώτιο.

honda_crx_si
Το αθάνατο Honda CRX φιλοξενείται ως έκθεμα στην αντιπροσωπία της Honda στην Tampa της Φλόριντα στις ΗΠΑ ως ένα περήφανο δείγμα της τεχνολογικής αρτιότητας της ιαπωνικής εταιρίας.
Σε ανάρτηση στο Facebook ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπίας ανέβασε φωτογραφίες του αυτοκινήτου σχολιάζοντας πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κάνει 1.002.473 μίλια, ήτοι περισσότερα από 1.6 εκ. χιλιόμετρα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα χιλιόμετρα έχουν πραγματοποιηθεί με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο κιβώτιο που το αυτοκίνητο είχε από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μια έκδοση Si η οποία στις ΗΠΑ συνοδευόταν από κινητήρα 1.6 με 105 PS ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο.

Σύμφωνα με τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση σχετικά με το CRX το μεγάλο μυστικό του αυτοκινήτου κρύβεται στην αγάπη του ιδιοκτήτη του και την ευλαβική τήρηση του προγράμματος συντήρησης που προβλέπει η Honda ενώ σίγουρο είναι πως σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η σωστή από την δική του πλευρά χρήση. Άλλωστε εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως παρά τον ασύλληπτο αριθμό χιλιομέτρων που έχει διανύσει και φυσικά την ηλικία των 30 ετών το συγκεκριμένο CRX βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά αποδεικνύοντας πως σε μεγάλο βαθμό ο χρόνος μπορεί να νικηθεί όταν υπάρχει η κατάλληλη φροντίδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης