Και λάτρης της θάλασσας ο Conor McGregor

Και λάτρης της θάλασσας ο Conor McGregor

O διάσημος μποξέρ προσθέτει ένα νέο, μοναδικό αντικείμενο στην πλούσια συλλογή του.

210721170748_Techomar-1

Ο 33χρονος αθλητής είναι ένας από τους πλουσιότερους στον κόσμο, με την προσωπική του περιουσία να ξεπερνά, σύμφωνα με το Forbes τα 110 εκατομμύρια ευρώ, ένα γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να μπορεί να αποκτήσει ότι θέλει, όποτε θέλει.


Τελευταίο του απόκτημα είναι το εντυπωσιακό από κάθε πλευρά σκάφος Tecnomar 63, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Lamborghini και που θα κατασκευαστεί σε μόλις 63 αντίτυπα, με την τιμή του να φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο McGregor επέλεξε να αποκτήσει το 12ο μοντέλο, δείχνοντας την προτίμησή του στον παραπάνω αριθμό, καθώς και η εταιρεία εμφιάλωσης ουίσκι που κατέχει φέρει τον κωδικό «Proper No.12».

Το Tecnomar 63 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το ιταλικό ναυπηγείο Sea Group και την Tecnomar και διαθέτει δύο V12 πετρελαιοκινητήρες 24,2 λίτρων που εξελίχθηκαν από τη MAN με συνολική ισχύ 4.000 PS. Το 20 μέτρων σκαρί μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 60 κόμβων ή 111 χλμ./ώρα, με υπηρεσιακή ταχύτητα 40 κόμβων (75 χλμ/ώρα), ενώ η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τα 210 ναυτικά μίλια ή 389 χλμ.

Αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι και η σχεδίασή του, με την εταιρεία να συνεργάζεται με το Centro Stile της Lamborghini. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό, καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που θυμίζουν χαρακτηριστικά μοντέλα της φίρμας από την Sant’Agata, όπως τη Sian FKP 37, αλλά και των θρυλικών Miura και Countach.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης