Με «άρωμα» Camel Trophy η νέα έκδοση του Land Rover Defender

Με «άρωμα» Camel Trophy η νέα έκδοση του Land Rover Defender

Προφανώς και η έμπνευση προκύπτει από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στα Camel Trophy της δεκαετίας του ’90.

Land_Rover_Defender_Camel_Trophy_1

Η εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 220 Defender στην έκδοση Trophy και όλα θα διατεθούν στην αγορά των ΗΠΑ. Στον εξοπλισμό τους έχει προστεθεί ένα ράφι οροφής, ένα μπροστινό κάτω μέρος με ενισχυμένη προστασία, μια πτυσσόμενη σκάλα, κιτ εγκατάστασης βαρούλκου, λασπωτήρες, ένας ενσωματωμένος αεροσυμπιεστής για το φούσκωμα των ελαστικών και ενισχυμένη επένδυση στο πάτωμα.


Η έκδοση βασίζεται στο Defender 110 P400 X-Dynamic S η οποία διαθέτει υποδοχές ρυμούλκησης, κάμερα οπισθοπορείας, αερανάρτηση, πακέτο «κρύου κλίματος» και οθόνη αφής 11,4 ιντσών, καθώς και το Off-road Pack και το Advanced Off -Pack. Το χρωματικό σχέδιο, επιτυγχάνεται χάρη σε μια ειδική μεμβράνη που είναι εμπνευσμένη από το Defender Works V8 Trophy. Το Defender θυμίζουμε πως χρησιμοποιεί ένα 6κύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο χωρητικότητας ​​3,0 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους και εμφανίζει μέγιστη τιμή ροπής τα 56,1 kgm. Η τιμή αγοράς του καθενός από τα 220 αυτοκίνητα, έχει οριστεί στα 76.000 ευρώ, ενώ στους κατόχους του Defender Trophy θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια μονοήμερη off-road περιπέτεια, στο Land Rover US Trophy.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης