Mercedes-AMG S 63 με εκρηκτικές επιδόσεις

Mercedes-AMG S 63 με εκρηκτικές επιδόσεις

Με τη βοήθεια της Posaidon η κορυφαία Mercedes-AMG S63 μεταλλάσσεται σε πύραυλο εδάφους-εδάφους.

210722145544_Posaidon-Mercedes-1

Το μοντέλο-ναυαρχίδα της Mercedes-AMG, η S63 4MATIC+ (W222) πάντα θα αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά στην κατηγορία των uber-saloon, με βασικά του χαρακτηριστικά το επιθετικό  bodykit, το εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού και την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής.

Φυσικά, από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει και η θηριώδης ιπποδύναμη που πρόσφερε το twin-turbο μοτέρ των 4,0 λίτρων που φτάνει αισίως του 620 PS και τα 900 Nm ροπής, με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων να μεταφέρει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς.

Όμως, για αυτούς που δεν αρκούνται στα παραπάνω, ο βελτιωτικός οίκος Posaidon προσφέρει διαφορετικά πακέτα αύξησης της ισχύος, ειδικά για την S63. Στη βάση αυτών, η ισχύς αυξάνεται στους 707 PS και τα 1.000 Nm ροπής, χάρη σε μικρές αναβαθμίσεις στο λογισμικό, ενώ ακολουθεί το πακέτο RS 830 που περιλαμβάνει μεγαλύτερα turbo, νέα φιλτροκούτια, όπως και πολλαπλή εισαγωγής, σύστημα εξαγωγής, ψυγείο και intercooler. Χάρη σε αυτά, η ισχύς έχει σκαρφαλώσει στους 830 PS και τα 1.100 Nm ροπής.
Κλείσιμο

Για μεγαλύτερη ισχύ, η Posaidon προσφέρει επίσης το πακέτο RS 830+, σε δύο εκδοχές, είτε με 880 PS και 1.200 Nm, είτε με 940 PS και 1.248 Nm, χάρη στην νέα διάταξη των κυλίνδρων και των βαλβίδων και ενός νέου σύστημα ψεκασμού. Σε αυτή την περίπτωση, οι επιδόσεις είναι εξωπραγματικές για μοντέλο της κατηγορίας, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Πέραν των παρεμβάσεων στο μοτέρ, οι τεχνικοί της εταιρείας έβαλαν το χέρι τους και στην ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση AIRMATIC, που πλέον προσφέρει χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης