Γι’ αυτό οι πόρτες του ηλεκτρικού Hummer δεν βγαίνουν

Γι’ αυτό οι πόρτες του ηλεκτρικού Hummer δεν βγαίνουν

Οι κατασκευαστές θέλουν να προσφέρουν σε όλες τις προτάσεις που αφορούν τους λάτρεις της εκτός δρόμου κίνησης τη δυνατότητα της αφαίρεσης των θυρών, όπως και της οροφής.

GMC_Hummer_Removable_Doors_1

Είναι κάτι που θεωρητικά ενισχύει τον περιπετειώδη χαρακτήρα των σκληροτράχηλων εκτός δρόμου μοντέλων. Πολύ πρόσφατα έχουμε δει στην κατηγορία να διατίθενται προτάσεις από τη Jeep και τη Ford, με το χαρακτηριστικό που βρέθηκε κάποτε στο Wrangler και έκανε τη διαφορά. Τώρα λοιπόν, τα Gladiator και Bronco έχουν τη δυνατότητα αφαίρεσης των θυρών αλλά και της οροφής. Η GMC από την άλλη, δεν έχει προχωρίσει στη διάθεση αυτού του χαρακτηριστικού για κανένα από τα μοντέλα της γκάμας της. Αμφότερες οι εκδόσεις του Hummer, στην πεντάθυρη αλλά και στην έκδοση με το χώρο φόρτωσης, προσφέρουν τα αφαιρούμενα panels της οροφής (Sky Panels) αλλά καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν δίνει τη δυνατότητα αφαίρεσης των θυρών.


O John Mack, που ηγείται του τμήματος εξωτερικής σχεδίασης στο σχετικό τμήμα της GMC για το Hummer EV, εξηγεί σε πρόσφατη συνέντευξή του το λόγο πίσω από αυτήν την απόφαση. Ο Mack λοιπόν, είπε ότι σκέφτηκαν να κάνουν αφαιρούμενες τις πόρτες του ηλεκτρικού Hummer. Ωστόσο, δεδομένου ότι το μοντέλο στη νέα του μορφή είναι πλέον ανάμεσα στις πολυτελείς προτάσεις της αγοράς, δεν θα ήταν δόκιμη η προσφορά μιας τέτοιας δυνατότητας που θα το έκανε πιο hard core σε εμφάνιση αλλά θα ήταν προς τη λάθος κατεύθυνση με βάση την τοποθέτησή του στην αγορά. Το ηλεκτρικό Hummer δεν είναι πλέον ένα φθηνό, βασικό, μοντέλο καθώς στην Edition 1 έκδοσή του κοστίζει 112.595 δολάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης