Πως σας φαίνονται οι μινιατούρες της Mercedes 300 SL;

Πως σας φαίνονται οι μινιατούρες της Mercedes 300 SL;

Η Mercedes 300 SL είναι πιθανώς μια από τις ομορφότερες Mercedes-Benz που κατασκευάστηκαν ποτέ. Αυτό το γνωρίζουμε ήδη, τι άλλο ενδιαφέρον όμως απορρέει από αυτό το ιστορικό μοντέλο;

Mercedes-benz-sl-official-accessories
Το gullwing coupe ήταν ανέκαθεν μέρος των εξαιρετικών κλασικών συλλογών αυτοκινήτων, για να μην αναφέρουμε τη σχετική σπανιότητα του με μόνο 3.000 μονάδες να έχουν κατασκευαστεί από τη γερμανική φίρμα.

Εάν είστε σαν εμάς που γοητευόμαστε με τη W198 ή εάν έχετε στην πραγματικότητα μια στο γκαράζ σας (τυχεροί εσείς), τότε θα χαρείτε όταν μάθετε για την τελευταία συλλογή αξεσουάρ της Mercedes, συμπεριλαμβανομένης αυτής της εντυπωσιακής μινιατούρας της 300 SL σε κλίμακα 1:8.

Το μοντέλο κλίμακας είναι εξίσου εκπληκτικό με το κλασικό coupe, εκτιμούμε. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι τόσο ακριβής στη λεπτομέρεια, αποτελώντας το τέλειο δώρο που μπορείτε να αγοράσετε μέσω του ιστότοπου της Συλλογής αυτοκινήτων της Amalgam.

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη σε κανέναν πως το μοντέλο κλίμακας της Mercedes 300 SL είναι εξίσου ακριβό με τη Συλλογή Amalgam. Υπολογίστε παρακαλώ ότι θα σας στοιχίσει κάτι λιγότερο από 20.000 ευρώ έκαστο, αλλά πως να το κάνουμε έτσι είναι η ζωή, ότι δίνεις στο τέλος παίρνεις. Τι σόι Merc θα ήταν διαφορετικά…

Αν σας φαίνονται πολλά τα χρήματα που απαιτούνται, όπως δηλαδή και σε εμάς, υπάρχουν φυσικά και μικρότερες κλίμακες για την αγαπημένη μινιατούρα σας όπως 1:24, 1:38 και 1:43, οι οποίες κοστίζουν μόνο 7,90 ευρώ η καθεμιά.


Τα διαθέσιμα “μοντέλα” καλύπτουν επίσης ολόκληρη την ιστορική σειρά SL έως και την R 231. Εκτός από τα μοντέλα κλίμακας, υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ με θέμα την SL, όπως στυλό, δερμάτινες τσάντες ταξιδιού αλλά και αναμνηστικά δερμάτινα καπέλα.


Τα πάντα φυσικά αφορούν τη λατρεμένη σας Mercedes SL. Εν τω μεταξύ, η Mercedes προετοιμάζεται προκειμένου να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά της SL, με πολλά πρωτότυπα να έχουν ήδη εμφανιστεί στους δρόμους.

Το ελαφρύ αμάξωμά της έχει επίσης αποκαλυφθεί, οπότε είναι θέμα χρόνου πλέον η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να παρουσιάσει και επίσημα τη νέα γενιά του διάσημου μοντέλου. Υπομονή…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης