Τέλη Ιουνίου το ηλεκτρικό Mercedes eActros

Τέλη Ιουνίου το ηλεκτρικό Mercedes eActros

Η Mercedes-Benz Trucks ανακοίνωσε σχέδια για την παρουσίαση του eActros στις 30 Ιουνίου, που θα αρχίσει να παράγεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Merc_E_Actross_1

Το eActros είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο το 2016 και στο μεσοδιάστημα, η Mercedes ολοκλήρωσε μια μεγάλη και απαιτητική γκάμα δοκιμασιών για να αποδείξει το μοντέλο την αξία του. Η εταιρεία αναφέρει ότι τόσο οι εκδόσεις 18 όσο και αυτές των 25 τόνων του πρωτοτύπου eActros κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία διάφορες απαιτητικές εργασίες που περιελάμβαναν μεταφορά κατεψυγμένων σούπερ μάρκετ, διαχείριση απορριμμάτων, έως και μεταφορά οικοδομικών υλικών. Η Mercedes έδωσε πρόσβαση στα πρωτότυπά της σε πελάτες της, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις τους για την εξέλιξη του πρώτου της ηλεκτρικού φορτηγού αυτού του μεγέθους. 


Αυτό που έκανε τη διαφορά και σημειώθηκε από τους πελάτες της Mercedes, είναι πως η ροπή είναι άμεσα διαθέσιμη όπως συμβαίνει σε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ η απουσία θορύβου κάνει την εμπειρία της μεταφοράς σημαντικά πιο «πολιτισμένη» σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου. Η Mercedes δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου αλλά έχει αφήσει να εννοηθεί πως το μοντέλο παραγωγής θα είναι σαφώς ικανότερο από το πρωτότυπο. Σε ότι έχει να κάνει με τις δοκιμές του πρωτοτύπου, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτές έχουν ξεπεράσει τα 500.000 χιλιόμετρα και αφορούσαν την απόδοση, την ασφάλεια και την αντοχή του μοντέλου σε δύσκολες συνθήκες. Η παραγωγή του eActros θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους στο εργοστάσιο Wörth am Rhein στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης