Η Kate Hudson θα λανσάρει το νέο Infiniti QX60

Η Kate Hudson θα λανσάρει το νέο Infiniti QX60

Η επικοινωνιακή εκστρατεία της Infiniti για το επερχόμενο QX60 συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η εταιρία στρέφεται τώρα στο Χόλυγουντ καταθέτοντας ακόμη ένα ενδιαφέρον teaser.

Infiniti-qx60-kate-hudson-teaser
Να σας θυμίσουμε πως η προσπάθεια με τα teasers ξεκίνησε αρχικά με την αποκάλυψη του πρωτοτύπου QX60 Monograph, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ότι και να μας έχει δείξει μέχρι τώρα, στις 23 Ιουνίου έχει οριστεί η επίσημη αποκάλυψη του νέου QX60 οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες.

Η διάσημη ηθοποιός Kate Hudson ανέλαβε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Infiniti Presents: Conquer Life in Style with All-New QX60”. Ταυτόχρονα, αναμένεται να προκαλέσει τους φωτογράφους πίσω από τις κάμερες, με την σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο Zack Snyder.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 40 ταινίες, μεταξύ των οποίων είναι οι “Almost Famous” και “Bride Wars”.

Ο Snyder με τη σειρά του έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως “300”, “Watchmen” και φυσικά μια σειρά από flics DC Extended Universe με τη Justice League να είναι η πιο πρόσφατη.

“Προσεγγίζοντας το συγκεκριμένο project, θέλαμε να γιορτάσουμε τους πολλούς ρόλους που διαδραματίζουν οι πελάτες μας“, δήλωσε ο επικεφαλής Marketing της Infiniti, Phil York.


“Λίγοι άνθρωποι δύναται να παίξουν τόσους ρόλους με την καρδιά και τη χάρη της Kate Hudson. Η ίδια διαθέτει ένα ρεαλιστικό, προσιτό στυλ που σαγηνεύει τον θεατή”.

Καλά όλα αυτά, αλλά τι μας αποκαλύπτει το τελευταίο teaser της Infiniti για το νέο QX60; Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι νέο, εκτός από την σύνδεση της Infiniti με το μαγικό κόσμο του Χόλυγουντ.

Δεν έχουμε καν μια γεύση αυτής της ταινίας μικρού μήκους, αν και γνωρίζοντας καλά τις δουλειές των Hudson και Snyder, περιμένουμε κάτι μεταξύ χιουμοριστικού σεναρίου αλλά και λίγο πιο σοβαρού.


Πέρα από αυτό, γνωρίζουμε ήδη ότι το QX60 του 2022 θα έχει πιο έντονο σχεδιαστικό στυλ και αναβαθμισμένη τεχνολογία. Σε ότι αφορά στην τελευταία, η “ομπρέλα” ProPilot της εταιρείας υιοθετεί αυτοματοποιημένα συστήματα. Η τετρακίνηση έχει αναβαθμιστεί και αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα στον τομέα των κινητήρων είναι η παρουσία του V6 3,5 λίτρων.


Στις 23 Ιουνίου λοιπόν, η Infiniti πρόκειται να προβάλλει την ταινία μικρού μήκους στο κοινό, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης