Rivian: Νέος πρωταγωνιστής στα ηλεκτρικά pick-up

Rivian: Νέος πρωταγωνιστής στα ηλεκτρικά pick-up

Η Rivian αναμένεται να αποδειχθεί ένας από τους σημαντικότερους «παίχτες» στην κατηγορία των EV οχημάτων.

210511145440_Rivian-1

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και οι έρευνες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η τάση για την κατασκευή ηλεκτρικών μοντέλων, ιδιαίτερα στην κατηγορία των «αγροτικών» ολοένα και μεγαλώνει, καθώς τα τελευταία αποτελούν και ένα είδος κοινωνικής καταξίωσης, αλλά και μόδας

Μετά λοιπόν το Tesla Cybertruck, έρχεται τώρα η Rivian να παρουσιάσει το αντίπαλο του προαναφερθέντος μοντέλου, R1T, ενώ αναμένουμε και συνέχεια, με το R1S που μπαίνει στην κατηγορία των SUV. Μάλιστα η εταιρεία έχει ανακοινώσει και ορισμένες μοναδικές εμπορικά μιλώντας κινήσεις προς τους υποψήφιους αγοραστές.

Πέραν της εγγύησης που καλύπτει την μπαταρία και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, που φτάνει τα 280.000 km ή τα 8 έτη, θα υπάρχει και μία νέα υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι. Πιο αναλυτικά, ένας υπάλληλος της Rivian θα φέρνει το νέο αυτοκίνητο στην οικία του πελάτη, όπου παράλληλα θα κάνει μία μικρή διαδρομή στα πέριξ, ενημερώνοντάς τον για τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε μοντέλου. Επιπλέον, εάν κάποιος από τους νέους ιδιοκτήτες των R1T ή R1S αποφασίσει τελικά ότι δεν του αρέσει το εν λόγω όχημα, τότε έχει το δικαίωμα επιστροφής με χρονικό περιθώριο 7 ημερών ή 1.600 km.

Κλείσιμο
Επίσης, έχει επιβεβαιωθεί ότι η Rivian θα προσφέρει στους πελάτες της το δικό της ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης που καλύπτει πέραν του αυτοκινήτου και μία πλήρη σειρά αξεσουάρ για χρήση εκτός δρόμου. Και ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία ασφαλιστικής κάλυψης Rivian Insurance, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει συνεργασία με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, όπως την Nationwide Mutual Insurance Company.

Να αναφέρουμε ότι οι ιδιοκτήτες των Rivian R1T και R1S που διαθέτουν το πακέτο Driver + Active Driving Assistance θα μπορούν να μειώσουν το κόστος ασφάλισης, στην περίπτωση που ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

Στο πλαίσιο της επέκτασής της, η Rivian συνεχίζει την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, ενώ ήδη απασχολούνται παγκοσμίως 1.500 εργαζόμενοι. Μερικοί από αυτούς έχουν υποχρέωση να ταξιδεύουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο επί αμερικανικού εδάφους, όσο και στον Καναδά, με σκοπό την προώθηση των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης