Ηρθε στην Ελλάδα το πρώτο crossover της Hyundai σε τιμή έκπληξη! ... Πόσο κοστίζει;

Ηρθε στην Ελλάδα το πρώτο crossover της Hyundai σε τιμή έκπληξη! ... Πόσο κοστίζει;

Το ολοκαίνουριο μικρό SUV της Hyundai έφτασε στη χώρα μας, εξοπλισμένο με μοντέρνα εμφάνιση, σύγχρονη τεχνολογία και αποδοτικούς κινητήρες.

Στιγμιοτυπο_2021-06-10__2_29_57_μμ
Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το νέο compact crossover της Hyundai, που ακούει στο όνομα Bayon. Το μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα του i20 και έχει διαστάσεις μικρότερες από του Kona.

Ειδικότερα, το μήκος του είναι 4.180 χλστ, το ύψος 1.499 το πλάτος 1.775 και το μεταξόνιο 2.580. Οι μικρές του διαστάσεις, ωστόσο, δεν λειτουργούν εις βάρος της ευρυχωρίας. Ενδεικτικά ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 411 λίτρα, όταν του Kona δεν ξεπερνά τα 374.,

Σχεδιαστικά, στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα αιχμηρά φώτα ημέρας στα όρια του καπό, όπως και οι «επιθετικές» εσοχές με ενσωματωμένους τους κεντρικούς προβολείς. Επιβλητικότητα εκπέμπει και η «θηριώδης» μάσκα, αλλά και το πλαστικό προστατευτικό περίβλημα του προφυλακτήρα. Στο προφίλ ξεχωρίζουν οι έντονες γραμμώσεις, και οι 15αρες ζάντες αλουμινίου (έως 17”), ενώ στο πίσω μέρος το βλέμμα μαγνητίζουν τα φωτιστικά σώματα που ακολουθούν τη σχεδιαστική γραμμή του i20.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης