Η Ford δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για ηλεκτρικό Bronco

Η Ford δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για ηλεκτρικό Bronco

Αρκετά πιθανό είναι να δούμε στο μέλλον μια ηλεκτρική εκδοχή του Ford Bronco καθώς μια ανάρτηση του αφεντικού της Ford στο Twitter αφήνει σαφώς ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ford_bronco__2_
Είναι πλέον σαφές πως η ηλεκτροκίνηση πολύ σύντομα θα έχει εξαπλωθεί σε κάθε υπάρχουσα κατηγορία αλλά και σε κάθε υπάρχον παρακλάδι, ακόμα και σε αυτό μοντέλων με πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα.
Σε μια πρόσφατη δημοσίευσή του στο Twitter, ο CEO της Ford, Jim Farley, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ενός ακόλουθου του λογαριασμού του άφησε να εννοηθεί σαφώς πως η εταιρία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο για μια ηλεκτρική έκδοση του Ford Bronco. Παρόλο που αυτή η δήλωση είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει βάση για έναν νέο κύκλο συζητήσεων κανείς δεν γνωρίζει ακόμα εάν ένα τέτοιο project έχει δρομολογηθεί ή εάν απλά βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο σκέψεων και διαπραγματεύσεων.

Θα θυμίσουμε πως ο Farley ήταν αυτός που το 2019 είχε επιβεβαιώσει πως το Bronco θα έχει PHEV έκδοση, την οποία όμως δεν έχουμε δει μέχρι και σήμερα, κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος για μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του σκληροπυρηνικού off-road της Ford είναι ακόμα μακρύς. Βέβαια είναι πολύ πιθανό η Ford να περιμένει το πρώτο βήμα από την Jeep ώστε να δει το τελικό μοντέλο παραγωγής που προαναγγέλθηκε πριν λίγο διάστημα με το Wrangler Magneto και έτσι να είναι σε θέση να απαντήσει κατάλληλα με το δικό της ηλεκτρικό Bronco που θα είναι άμεσα ανταγωνιστικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης