Η Hennessey μετατρέπει το Ram TRX σε επταθέσιο SUV 1.012 ίππων

Η Hennessey μετατρέπει το Ram TRX σε επταθέσιο SUV 1.012 ίππων

Η Hennessey φέρνει στη ζωή το Mammoth 1000. Ειδικεύεται σε τέτοιου είδους κατασκευές που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον με τις δυνατότητές τους.

Hennessey-mammoth
Πρόκειται για ένα ισχυρό pickup Ram 1500 TRX όπου η Hennessey διαμορφώνει πλέον με ένα νέο ξεχωριστό αμάξωμα αλλά και ένα επταθέσιο ανανεωμένο εσωτερικό.

Αυτός είναι αρκετός χώρος για όλη την οικογένεια ακόμη και για κάποιους εκλεκτούς φίλους. Αλλά δεν θα ήταν ένα αυθεντικό Hennessey χωρίς την τεράστια δύναμη κάτω από το καπό. Εδώ ο βελτιωτικός οίκος δεν θα σας απογοητεύσει. Η εταιρία επέκτεινε τη γραμμή οροφής πάνω από την καρότσα προκειμένου να δημιουργήσει μια πλήρως κλειστή καμπίνα, δημιουργώντας μια νέα κολόνα C που εκτείνεται από τα πίσω φώτα.

Η Hennessey δεν δημοσιοποίησε φωτογραφίες του εσωτερικού, αν και αναφέρει με νόημα πως υπάρχει “εξαιρετικός χώρος αποσκευών” πίσω από τα καθίσματα της τρίτης σειράς.

Η Hennessey έκανε το ίδιο πράγμα το 2015 με το VelociRaptor – ένα Ford Raptor που μετατράπηκε ακόμη περισσότερο σε “όπλο”.

Η εταιρία βελτιώσεων περιποιήθηκε τον υπερτροφοδοτούμενο V8 6,2 λίτρων και από τους 702 εργοστασιακούς ίππους και τα 881 Nm ροπής τον εκτόξευσε στους 1.012 ίππους και στα 1.313 Nm ροπής. Το πανίσχυρο SUV μπορεί να φτάσει από στάση τα 100 km/h σε 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ καλύπτει το 400άρι σε 11,4 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου τα 193 km/h.

Η Hennessey αύξησε την ισχύ προσθέτοντας μια σειρά αναβαθμίσεων, όπως ο δικός της υπερσυμπιεστής 2,65 λίτρων, καταλύτες υψηλής ροής και πολλά άλλα.

Το νέο SUV περιλαμβάνει επίσης το πακέτο Mammoth Off-Road της Hennessey με υπερυψωμένη ανάρτηση 2,5 εκατοστών, τροχούς 20 ιντσών, ελαστικά off-road 35 ιντσών, ειδική εμπρός ανάρτηση και νέο εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένα φώτα LED.


Το αναβαθμισμένο TRX δεν είναι φθηνό, με την Hennessey να ζητάει 310.000 ευρώ χωρίς φόρους και μεταφορικά έξοδα. Το πανίσχυρο SUV θα είναι επίσης σπάνιο, καθώς η εταιρία θα παράγει μόλις 20 μονάδες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης