Πιάσαμε στα πράσα τη σπάνια Bugatti La Voiture Noire

Πιάσαμε στα πράσα τη σπάνια Bugatti La Voiture Noire

Όταν η Bugatti παρουσίασε τη La Voiture Noire τον Μάρτιο του 2019, δεν έδειξε το εσωτερικό καθώς ήταν απλά ένα αρχικό πρωτότυπο. Που βρισκόμαστε όμως τώρα;

Bugatti-la-voiture-noire
Η Bugatti είπε ότι θα χρειαστεί περίπου δυόμισι χρόνια προκειμένου να ολοκληρώσει και να παραδώσει τη μοναδική La Voiture Noire και από ότι φαίνεται θα είναι σε θέση να τηρήσει την υπόσχεσή της. Και αυτό γιατί από τις φωτογραφίες της Bugatti car spotter JCT Car Photography στο Instagram βλέπουμε πως η εξέλιξή της έχει προχωρήσει τόσο που δείχνει  σχεδόν έτοιμη.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κοντά στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Molsheim της Γαλλίας. Το εντυπωσιακό hypercar φαίνεται να κινείται σε δημόσιο δρόμο και πιθανότατα να δοκιμάζεται πριν από την παράδοση του στον τυχερό και αναμφίβολα εξαιρετικά πλούσιο ιδιοκτήτη του.

Για τους αμύητους, η Bugatti La Voiture Noire θεωρείται δικαίως η σύγχρονη ερμηνεία της προσωπικής Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που χάθηκε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει τιμή 11 εκατομμυρίων ευρώ προ φόρων, αλλά ο πρόεδρος της Bugatti Stephan Winkelmann είπε ότι το αυτοκίνητο πωλήθηκε έναντι 16,5 εκατομμυρίων ευρώ κατά το λανσάρισμά του το 2019. Και ναι σε αυτήν την τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι.

Τι κάνει τη La Voiture Noire ξεχωριστή; Το χειροποίητο αμάξωμα από ανθρακονήματα όπως της Bugatti Divo και φυσικά ο κινητήρας. O W16 των 8,0-λίτρων με τους 1.500 ίππους και τα 1.600 Nm ροπής.

Το εσωτερικό της La Voiture Noire εξακολουθεί να είναι ένα ερωτηματικό, ωστόσο υποθέτουμε πως σε γενικές γραμμές θα ακολουθεί τη λογική και το στυλ των άλλων εκδόσεων της Chiron. Προφανώς περισσότερα θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης