Το ξεχωριστό σε όλα Daytona Shooting Brake Hommage

Το ξεχωριστό σε όλα Daytona Shooting Brake Hommage

Το πρωτότυπο Daytona Shooting Brake Hommage τιμά το ομώνυμο μοντέλο της Ferrari.

210331112226_Daytona-Shooting-Brake-Hommage-1

Ο Ολλανδός καροσερίστας, όπως δείχνει και το παρελθόν έχει μία ιδιαίτερη έφεση στην σχεδίαση αμαξωμάτων shooting brake, έχοντας ως βάση μοντέλα όπως η Rolls Royce Wraith, το Tesla Model S και η Ferrari 550 Maranello.


Τελευταία έχει αφοσιωθεί στο Daytona Shooting Brake Hommage, που όπως ακούγεται λογικό θα βασίζεται στο αντίστοιχο μοντέλο της φίρμας από το Μαρανέλο, την 365 GTB/4 Daytona Shooting Brake που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1975. Από τα τελευταία σκίτσα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρατηρούμε κάποια από τα χαρακτηριστικότερα σημεία του αμαξώματος, όπως το επιθετικό εμπρός ρύγχος, τα λεπτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα και την ευμεγέθη γρίλια.
Κλείσιμο

Κοιτώντας το προφίλ του μοντέλου, είναι ευδιάκριτη η σχεδιαστική φιλοσοφία shooting brake, με την επιμηκυμένη γραμμή οροφής, ενώ πίσω κυριαρχούν η κάθετη γυάλινη επιφάνεια που περιλαμβάνει τα φωτιστικά σώματα και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Ο ιδιοκτήτης του στούντιο Niels van Roij δεν αναφέρει ακόμα πάνω σε ποιο μοντέλο βασίζεται το Daytona Shooting Brake Hommage, αν και βάση του σχεδιαστικού μοτίβου μοιάζει πιο πιθανή η Ferrari 599 GTB. Εάν και εφόσον ισχύουν τα παραπάνω, τότε κάτω από το καπό του εντυπωσιακού supercar θα υπάρχει ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων, με ισχύ 620 ίππους και 608 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται είτε με το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με το χειροκίνητο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης