Πλησιάζει η πρεμιέρα της ανανεωμένης BMW X4

Πλησιάζει η πρεμιέρα της ανανεωμένης BMW X4

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για την παρουσίαση της φρεσκαρισμένης οπτικά και ενισχυμένης τεχνολογικά BMW X4. 

bmw_x4_new__2_
Τα κουπέ SUV κερδίζουν συνεχώς έδαφος και δεν είναι λίγοι που πιστεύουν πως σταδιακά η κατηγορία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την είσοδο καινούργιων μοντέλων. Η BMW με την Χ4 ήταν από τις πρώτες που διέκριναν τη δυναμική ενός SUV με τον δυναμισμό και τη γοητεία ενός κουπέ και έτσι σήμερα με την παρούσα γενιά του μοντέλου να βρίσκεται κοντά στο μέσο της καριέρας της η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται για ένα διακριτικό φρεσκάρισμα.
Προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις μοντέλων της BMW μας έχουν δείξει πως η εταιρία αποφεύγει τις σημαντικές αισθητικές αλλαγές οπότε κάτι τέτοιο πιθανολογείται πως θα συμβεί και με την Χ4.

Η μέχρι στιγμής φημολογία αναφέρει ως πιθανό τον ανασχεδιασμό της γρίλιας στα πρότυπα του μεγαλύτερου μεγέθους που βλέπουμε στα πιο νέα μοντέλα, καθώς και την υιοθέτηση κρυφού φωτισμού ως προαιρετική επιλογή όπως γίνεται στην μεγαλύτερη Χ6.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό οι ουσιαστικότερες αλλαγές δεν θα αφορούν το αισθητικό αλλά το τεχνολογικό κομμάτι καθώς το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει την αναβαθμισμένη έκδοση iDrive7 του συστήματος πολυμέσων καθώς και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Από εκεί και πέρα σε τεχνολογικό επίπεδο αναμένεται να διευρυνθεί και η γκάμα των ήπια υβριδικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που θα προσφέρονται στην Χ4. Η πρεμιέρα της φρεσκαρισμένης Χ4 αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα ή λίγο αργότερα από αυτή της επίσης ανανεωμένης Χ3 μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης