H Prior Design απογειώνει το Toyota GR Yaris

H Prior Design απογειώνει το Toyota GR Yaris

Ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και επιθετικό χαρακτήρα δίνει στο άκρως οδηγοκεντρικό Toyota GR Yaris το πακέτο αισθητικής αναβάθμισης που προτείνει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Prior Design

prior_yaris_gr_kit
Η θερμή υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό για το GR Yaris βασίζεται τόσο στον χαρακτήρα και την φιλοσοφία του όσο και στο πραγματικό οδηγικό ταπεραμέντο που έχει καταφέρει η Toyota στο πρώτο rally replica σπορ μοντέλο που βλέπουμε μετά από δεκαετίες.
Το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει το μοντέλο ήταν δεδομένο πως αργά ή σύντομα θα έστρεφε επάνω του και την προσοχή των βελτιωτικών οίκων και ήδη έχουμε δει αρκετούς από αυτούς να εστιάζουν την αναβάθμιση της απόδοσης του κινητήρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό καθώς ο οίκος Prior Design και το αφεντικό του Andreas Belzek αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ενίσχυση της οπτικής επιγραφής του GR Yaris παρουσιάζοντας ένα πακέτο τύπου rocket bunny.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την εταιρία δεν είναι πραγματικές καθώς πρόκειται για ψηφιακές απεικονίσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν για να διερευνηθεί το ενδιαφέρον του κοινού για μια τέτοια πρόταση. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια επέμβαση με ιδιαίτερα έντονο οπτικό αποτύπωμα χάρη τόσο στη σημαντική αύξηση του πλάτους λόγω των προεκτάσεων στα φτερά όσο και των έντονων αεροδυναμικών προσθηκών όπως η τεράστια πίσω αεροτομή που θυμίζει WRC. Το ερώτημα βέβαια είναι πόσοι είναι αυτοί που θα επιθυμούσαν μια τόσο έντονη οπτική επέμβαση σε ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για να μιλά με τις πραγματικές του δυνατότητες και όχι τόσο με την εμφάνιση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης