H Chevrolet Corvette C8 πωλείται σαν ζεστό ψωμί

H Chevrolet Corvette C8 πωλείται σαν ζεστό ψωμί

Το iSeeCars ανέλυσε τις πωλήσεις 1,2 εκατομμυρίων καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων τον Φεβρουάριο του 2021 και οι αριθμοί έδειξαν πρωτιά της Chevrolet Corvette στις ΗΠΑ.

Chevrolet-corvette-fast-sale
Νέες εκδόσεις της Corvette έμειναν σε στοκ για μόλις 13 ημέρες. Συγκριτικά, ο μέσος όρος για όλα τα νέα οχήματα που πωλήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν 48,9 ημέρες.

Οι αγοραστές της Corvette φορτώνουν επίσης τα σπορ αυτοκίνητα τους με μπόλικο έξτρα εξοπλισμό. Σύμφωνα με τα δεδομένα του iSeeCars, η μέση νέα Vette που πωλήθηκε τον Φεβρουάριο κοστίζει 86.581 δολάρια. Το μοντέλο ξεκινά από τα 60.900 δολάρια.

Η κεντρομήχανη Corvette είναι το νέο αυτοκίνητο με τις ταχύτερες πωλήσεις για δεύτερο συνεχόμενο μήνα”, δήλωσε ο αναλυτής του iSeeCars, Karl Brauer. “Η Corvette C8 ήταν ήδη πρώτη σε σύντομο χρονικό διάστημα παρά τις καθυστερήσεις και τη διακοπή για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου, λόγω ενός προβλήματος προμήθειας ανταλλακτικών”, τόνισε.

Η έρευνα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εξετάζει επίσης οχήματα των ετών 2016-2020. Η Corvette κατέλαβε την πέμπτη θέση σε αυτή τη λίστα τον Φεβρουάριο. Το μοντέλο βρισκόταν σε εκθεσιακούς χώρους για μέσο όρο 29,7 ημέρες και είχε μέση τιμή 67.333 δολάρια. Σε γενικές γραμμές, ο μέσος όρος διάθεσης μεταχειρισμένων απαιτούσε 42 ημέρες για πώληση κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.


Προβλήματα προμηθευτών έχουν προκαλέσει ζημιές στην παραγωγή της Corvette
. Τον Φεβρουάριο, αυτό το πρόβλημα ανάγκασε το εργοστάσιο Bowling Green Assembly να αναστείλει τη συναρμολόγηση τους. Αυτό έπρεπε αρχικά να διαρκέσει μια εβδομάδα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έληξε μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Για το μοντέλο του 2022, η Corvette θα αποκτήσει τα χρώματα Hypersonic Grey Metallic, Caffeine Brown Metallic και Amplify Orange Tintcoat. Υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσουν τα Shadow Gray, Zeus Bronze και Sebring Orange. Το μοντέλο Z06 είναι έτοιμο επίσης, σύμφωνα με φήμες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης